FindPenguins
  • Kaydol
Haritada göster
  • Brian SteensgaardMaria SteensgaardJosefine SteensgaardSteensgaard 2025
    • Geziyi göster
    • Yapılacaklar listesine ekleYapılacaklar listesinden çıkar
    • Paylaş
    • AvustralyaChowder Bay33°50’22” S  151°15’14” E
    2Der er lidt forskel - men vi savner nu alligevel vores egen lille båd i Kbh. 😂

En dag på vandet

22 Şubat, Avustralya ⋅ ⛅ 24 °C

Et par morgenfriske typer startede dagen med en lang gåtur, imens vi andre passede på puden🤣

Da alle var kommet op gjorde vi os klar til at komme afsted, fordi Søren og Mette havde inviteret os på vandet🤗 Det var en skøn skøn dag med høj solskin og ungerne hyggede sig på båden og den medbragte måtte. På vej hjem nåede vi lige et smut forbi Operahuset. Vi savner vores lille båd derhjemme - men man må sige, at gearet var opgraderet lidt i Sydney havn😜

Vi lavede mad sammen, og Søren tændte op i grillen. En dejlig aften med dejlig vin, lækker mad, godt selskab og endnu en flot solnedgang, men også aftenen, hvor vi desværre skulle skåle farvel til Mette, inden hun flyver til Istanbul med arbejde søndag 🥲

Inden alle gik i seng, nåede vi at slappe af i sofaen sammen til filmen De Grønne Slagtere.
    Okumaya devam et

Çeviriyi gör
    Lis Steensgaard

GezginÅh, hvor I oplever meget. Det glæder de to gamle i Thy.❤️❤️❤️❤️

23.02.2025YanıtlaÇevirmek
    Helle Lausen

GezginDer er lidt forskel - men vi savner nu alligevel vores egen lille båd i Kbh. 😂Sødt! Vi savner også

27.03.2025YanıtlaÇevirmek
    Helle Lausen

GezginDer er lidt forskel - men vi savner nu alligevel vores egen lille båd i Kbh. 😂At være på tur med jer på båden 😍

27.03.2025YanıtlaÇevirmek
    10 beğeni