• Hong Kong Yacht Club og Aqua Luna

25 févr.–3 mars, Hong Kong ⋅ ☁️ 15 °C

Vi har haft en fantastisk start på vores uge her i Hong Kong! Mandag morgen tog vi med Louisa til den lokale Yacht Club, hvor Lou kunne klare et par online møder og vi kunne få lavet lidt lektier og klaret lidt praktik. Der var også masser af legemuligheder for børnene, så vi hyggede os gevaldigt! Lou viste os, at klubben faktisk har deres egen dansker stående og børnene var ikke længe om at spotte hende: Den Lille Havfrue i halv størrelse (som om hun ikke er lille nok i forvejen 😉).

Vi spiste lækker frokost med Lou, og børnene fik deres længe efterspurgte Bento Box 🍱 Bagefter lod vi Lou koncentrere sig om arbejde, mens vi gik langs havnefronten til IFC Mall, hvor vi fik klaret lidt småting.

Dagens højdepunkt var - på Lous anbefaling - et evening cruise med Aqua Luna, som er de traditionelle kinesiske sejlbåde. Vi stod på lige som mørket sænkede sig over byen og alt begyndte at funkle af lys. Det var SÅ hyggeligt og vi havde en snak om, at selvom kontrasten til al den naturlige skønhed, vi har set indtil nu, er kæmpestor, så var det her syn faktisk ligeså bjergtagende. Vi sad pakket ind i tæpper (temperaturen er lige dalet til det halve ift. Australien 😉) i sofaer på dækket og nød stilheden, lyset og et lille droneshow. Ifølge Oliver var det den bedste båd, han nogensinde har været på, og Josefine var meget taknemmelig for, at Lou havde foreslået netop den her tur 🥹

Tilbage på landjorden tog vi de mange rulletrapper op til Lou og Simons lejlighed og blev enige om, at Hong Kong OGSÅ er et ret fantastisk sted 🥰

//Maria
    En savoir plus