• Skovtur og OMG! K-POP RELEASE 💥

March 7 in South Korea ⋅ ☁️ 6 °C

I dag - fredag - vågnede vi til skønt vejr og valgte at tage en lokalbus ud til Seoul Forest Park, som er en stor park en halv times tid fra centrum af byen. Der er blandt andet et område med de sødeste hjorte, en lang gangbro med udsigt over byen og et stort drivhus med masser af planter, en insektudstilling, fisk og en skildpadde. Der var også en kæmpe legeplads, og det er virkelig en luksus, at vi bare kan blive hængende sådan et sted, så længe vi gider uden bagkant (især når solen skinner og børnene er gode venner 😉).

På vej retur med bussen fik børnene en ny ven i den sødeste lille dreng, og Josefine havde en reel samtale med hans bedstemor - virkelig imponerende, synes vi!!

Retur i vores hood, Myeongdong, stiftede vi bekendtskab med vores første kattecafé - men vi valgte at gemme oplevelsen til Japan, hvor vi forventer at finde noget endnu mere spændende end katte 🫣

Og så var i dag en ganske særlig dag for 25 % af selskabet 🙋🏼‍♀️ Josefines yndlingsartist Jennie fra hendes yndlings-k-pop-gruppe Blackpink udgav sit første solo-album - OMG OMG OMG 😱😱😱 Så vi stod klar kl 18.00, da kasserne med de dugfriske albums blev åbnet, og som den anden i hele butikken fik Josefine sikret sig ALBUMMET 💃🏼👯‍♀️💅🏻👑 Stor, stor lykke 🥰

Dagen blev også brugt på at smage på alverdens lokale specialiteter - men det kræver sin helt egen fortælling, så fortsættelse følger 😜