• Handam Coastal Walk

14 marca, Korea Południowa ⋅ 🌬 14 °C

Fredag besluttede vi at tage lokalbussen ud til kysten for at gå Handam Coastal Walk fra Gwakji Beach til den lille by Aewol. Stranden havde kridhvidt sand mod de sorte lavasten og vandet var den smukkeste turkise farve - og selvom det var en lidt skyet og meget blæsende dag, kunne man virkelig godt se for sig, hvor fantastisk et sted det her er om sommeren!

Også den lille by var så fin med masser af caféer og små butikker - og der foregik ikke overraskende mange photoshoots rundt omkring, for der var virkelig mange insta-værdige spots!

Vi byggede vores egen lille varde på lavastenene med en sten for os hver - inkl. én for Oliver’s elskede kapivar 😉 Og så slog vi os ellers ned på den fineste café, vi længe har set. Den fungerede også som blomsterbutik og det skinnede igennem, at nogen her havde grønne fingre 🌿🍀 Koreanerne er også ualmindeligt gode til kaffe og søde sager, og jeg er bange for, at jeg ville komme til at trille herfra, hvis ikke tiden i Korea begyndte at nærme sig enden 😅

I dag talte vi om, at det er vildt, at vi stadig har noget at tale om, når vi efterhånden har været sammen 24/7 i næsten 3 måneder. Men svaret findes nok i, at vi fx i dag brugte en rum tid på at tale om mærkelige ord for fobier som eksempelvis ordet Hippopotomonstrosesquippedaliofobi, som dækker over fobi for lange ord 🤣🙃 Vi bruger også en del tid på at forsøge at overbevise Oliver om at blive klippet. Vurdér selv, om det er lykkedes endnu 😝
    Czytaj więcej