• TeamLab Planets Tokyo 💥

March 21 in Japan ⋅ 🌙 14 °C

Sidste punkt på programmet fredag var et besøg i TeamLab Planets - et sted vi havde fået anbefalet hjemmefra (TAK, Louise og Lasse 🙏🏼🫶🏼). Det er et virkelig populært sted, så vi havde fået en lidt sen tid kl 18.30, men det gav os muligheden for at tage Tokyos svar på Havnebussen derud og derved se lidt af Tokyo fra Sumida-floden. Det var en ret fin oplevelse og sjovt at se al livet langs floden med lejligheder, parker og masser af steder, hvor folk gik, løb og hyggede sig i det helt perfekte forårsvejr. Da vi var fremme fik vi den flotteste aftenhimmel at se, inden vi nåede vores egentlig mål med turen 🤩

Og jeg ved faktisk slet ikke, hvor jeg skal begynde ift. TeamLab! Ligesom det kan være svært at sætte ord på, hvor smuk naturen er i NZ, så er det svært at finde ord for, hvor vild en oplevelse TeamLab var 🤯

TeamLab er et kollektiv af kunstnere, programmører, ingeniører og arkitekter, som har sat sig for at udforske forholdet mellem mennesker, natur og kunst gennem teknologi. Til det har de lavet en udstilling, hvor man bevæger sig rundt i forskellige rum, som er indrettet med lyd, lys, skærme osv. - og meget af det reagerer på os mennesker, når vi bevæger os omkring i værkerne. Er sted går man i vand, der fungerer som et slags lærred, og interagerer med fisk i vandet. Et andet lægger man sig på gulvet for at kigge op i loftet og lade sig blive opslugt af et levende blomsterhav. Et tredje sted mødte man truede dyr og kunne få dem til at se på en ved at røre ved dem. Og sådan fortsatte det med det ene mere imponerede rum efter det andet. Vi var slået helt bagover af benovelse!

Og da vi var igennem det hele (nogle af rummene endda to gange 😉) var vi færdige! Især os voksne 😅 Så vi sprang i en taxa og nød det sidste af alle lysene i Tokyo fra bagsædet 🌃

Og så skulle man tro, at det var lykkedes at køre de to mindste trætte! Men energien og humøret var tilpas højt til, at de lige måtte optræde i hotellets pyjamas’er 🥳🤨