FindPenguins
  • Регистрация
Показать на карте
  • Maria SteensgaardJosefine SteensgaardBrian SteensgaardSteensgaard 2025
    • Показать поездку
    • Добавить в корзинуУдалить из корзины
    • Поделиться
    • День 108–111
    • 14 апреля 2025 г., 13:00 - 17 апреля 2025 г.
    • 3 ночи
    • ☁️ 17 °C
    • Высота: 24 м
    • Япония大阪市34°40’24” N  135°30’20” E
    Sushi i Osaka smager også godt! 🍣
    Lige et billede fra vores værelse i Hiroshima - heldigvis havde vi 2, for pladsen var virkelig trangVi missede Andersen Bakery i Hiroshima! Men det ligger heldigvis lige rundt hjørnet på Bryggen 😉Fjolle 1 😝1Fjolle 2 🤪

Sidste nye destination: Osaka

14–17 апр., Япония ⋅ ☁️ 17 °C

Mandag tog vi Shinkansen fra Hiroshima til Osaka, som er vores sidste “nye” destination på turen. Efter Osaka tager vi retur til Tokyo, hvor vores rejse rundt k Japan startede, og her vi har et par dage inden hjemrejse. Helt ufatteligt, at vi er så tæt på at være ved rejsens ende!

Dagen blev mest brugt på at køre i tog, spise frokost, gå lidt rundt i gaderne og vaske tøj, og så skulle vi egentlig have været i botanisk have om aftenen. Men eftersom regnen pludselig begyndte at hagle ned, besluttede vi os for at hygge med en film i lejligheden og så brugte vi en hel del tid på planlægning af de næste par dage, som bliver ret så begivenhedsrige 😃

Vi tog nærmest ingen billeder - men mon ikke vi kommer efter det de næste par dage 😉

Посмотреть перевод
    Brian Steensgaard

ПутешественникFjolle 2 🤪Muhahahahahah(Oliver)

Maria Elmvang

ПутешественникVildt at turen snart er slut! Det går lige pludselig hurtigt!

Brian Steensgaard

ПутешественникEnig - pludselig er det ovre. Men måske er det okay. Børnene glæder sig virkelig meget til at komme hjem og komme i skole, så de kan lege med deres kammerater.

Maria Elmvang

ПутешественникGodt at de glæder sig! Det tyder på at ude godt og hjemme godt - og det er jo bare sådan det skal være 😊

Lis Steensgaard

ПутешественникVi andre glæder os også til I kommer hjem.❤️❤️

16.04.2025ОтветитьПереводить
    10 лайков