Miyajima Island 🦌⛩️

Søndag tog vi toget og en lille færge til øen Miyajima. Selve øen opfattes som en gud i den japanske tro, Shinto, og derfor er øens tempel, det 800 år gamle Itsukushima, bygget på stolper forRead more
Sidste nye destination: Osaka

Mandag tog vi Shinkansen fra Hiroshima til Osaka, som er vores sidste “nye” destination på turen. Efter Osaka tager vi retur til Tokyo, hvor vores rejse rundt k Japan startede, og her vi har etRead more
Osaka Aquarium og World Expo 2025

Tirsdag havde vi to spændende ting på programmet og dagen startede med en togtur ud til Osaka Aquarium, som har et af verdens største bassiner med 5.400 tons vand. Bassinet repræsentererRead more
Bukkende hjorte + botanisk have by night

Vi startede onsdagen med at gå en tur i området omkring vores hotel for at se den kæmpe overdækkede shoppinggade ved Shinsaibashi, Dotonbori-området med Ebiso-broen og den store billboard medRead more
Retur til Tokyo

Torsdag tog vi en sidste tur med Shinkansen og rejste de 500 km fra Osaka til Tokyo på 2,5 time ✌🏼 På vejen var vi heldige at have god udsigt til Mount Fuji og så masser af andre bjerge,Read more
En særlig fyrs særlige fødselsdag 🩵

I dag havde en ganske særlig lille fyr fødselsdag 🇩🇰🎂🥳 Ollie blev 9 år og havde ønsket sig at vi blev “hængende” i Japan til, at vi kunne fejre ham i hans favorit-landRead more
Afgang fra Japan

Det sidste måltid er indtaget og bagagen er afleveret i Tokyo - og nu går turen hjemad.
Om 24 timer lander vi i Kastrup.
Vi fandt bamsen i Doha

Vi er landet i Doha - og vi har fundet den berømte bamse😜
Om to timer flyver vi videre til Kastrup.
Dejligt gensyn med København

Så er vi landet i Kastrup - godt trætte😀
Tak fra den lille andedam 🇩🇰

Her halvanden måned efter hjemkomst føler vi, at vi skylder et TAK til alle dem, der har interesseret sig for vores lille eventyr. Vi har ikke kunne se præcis, hvem der har fulgt med, men vi harRead more
Traveler
🤩