Wylot

Wylatujemy!!! Samolot ruszył o równej 19, a lot trwał zaledwie 1.5h. W czasie lotu mieliśmy piękny widok na góry i teraz czekamy na wynajem samochodu w EcoVia
Przy odbieraniu kluczyków dowiedzieliśmy się że wynajem samochodu będzie droższy o 100eur w związku z chęcią podróżowania za granicę. Dostaliśmy samochód Peugeot 2008, zamiast SeataRead more
Pojechaliśmy do miejscowości oddalonej o 30min od naszego noclegu - Bellagio. W skrócie wąskie uliczki, jezioro i góry
Na godzinę 16 mieliśmy wykupione bilety na spacer po dachu katedry i wejście do środka. Kosz 22EUR. Na wejściu pojawił się pierwszy problem, gdyż miałem mooltitool. Zostawiłem go pod jakimśRead more
Dzisiaj dzień wyczilowania się przed poniedziałkiem. Pojechaliśmy do Lecco na kawę i spacer
Po południu wjechaliśmy kolejka na pobliską górę Piani d'Erna kolejka linowa. Cena za jedną osobę wyniosła 13€. Na szczycie mieliśmy panoramę miasta, jeziora i gór