• Widmo

• Trip start
    December 13, 2025

San Candido

December 13, 2025 in Italy ⋅ 🌙 0 °C

Rozpoczynam przygodę pod tytułem Szkolenie narciarskie w San Candido. Wyruszyliśmy o 7 rano i zameldowaliśmy się w hotelu po 17:30. O 19 mieliśmy kolację: risotto i cielęcinę. A później o 21 krótki wstęp do szkolenia.Read more

• Orczykowanie

December 15, 2025 in Italy ⋅ ☀️ -3 °C

Dzisiaj poszliśmy pojeździć chwilę przed szkoleniem. Później na krótkiej trasie orczykowej cały czas robiliśmy ćwiczenia. Zajęcia miałem praktycznie indywidualne. Trener na środku stoku i jeździliśmy na wymianę: jeden na orczyku, drugi w trakcie ćwiczenia, a trzecia dojeżdża do orczyka. W sumie było dzisiaj ok 30 zjazdów. Po nartach poszliśmy na spacer do miasteczka, a wieczorem kolejna wideoanaliza stylu jazdyRead more

• Progress

December 16, 2025 in Italy ⋅ ☁️ 0 °C

Dzisiaj znaleźliśmy ćwiczenie które odblokowało lekko moją postawę na nartach. Podobno wygląda znacznie lepiej chociaż ja tego aż tak nie odczuwam. Po nartach relaks w saunie i na basenie na dachu. Wieczorem zrobiliśmy jeszcze serwis moich nart.Read more

• Slalom

December 17, 2025 in Italy ⋅ 🌫 0 °C

Dzisiaj spora część ćwiczeń była robiona na slalomie. Pogoda niestety dzisiaj nie dopisała i widoczność była dość słaba co utrudniała mocno jazdę. Na jutro dostałem narty Atomic do przetestowania

• Trip end
    December 20, 2025