Ciaokes byekes
5 Temmuz 2024, Hollanda ⋅ ☁️ 17 °C
Lima dia uno
6 Temmuz 2024, Peru ⋅ ☁️ 19 °C
Om 5u aangekomen in de luchthaven van Lima en alles ging vlot, ook direct onze bagage gevonden. Dan zijn we met de taxi naar het hotel gegaan om onze bagage af te zetten en vandaar startte de dag. NaOkumaya devam et
Lima dia dos
7 Temmuz 2024, Peru ⋅ ☁️ 18 °C
Paracas + Las Islas Ballestas🐧🦭
8 Temmuz 2024, Peru ⋅ ☀️ 16 °C
Vandaag zijn we 's ochtends vroeg begonnen met een boottocht richting las islas ballestas. Daar hebben we humbolt pinguins en zeeleeuwen gezien. Erna hebben we de lokale keuken uitgetest. Een vis- enOkumaya devam et
Huacachina🏜 + Ica
8 Temmuz 2024, Peru ⋅ 🌙 20 °C
Na een overnachting in een heel leuk hotelletje vol hangmatten en exotische planten hebben we nog even genoten van rustige ochtend in Huacachina. Erna zijn we een tour naar een Bodega gaan doen (PiscoOkumaya devam et
Arequipa🌞
10 Temmuz 2024, Peru ⋅ ☀️ 21 °C
Na een redelijke nachtbus kwamen we aan in Arequipa. Een heel mooi stadje met heel veel mooie kerken en klooster. S ochtends een heerlijke brunch gegeten om te bekomen van de nachtbus en konden ookOkumaya devam et
Cruz del Condor🦅 + Lluahar Lodge
11 Temmuz 2024, Peru ⋅ ☀️ 9 °C
Wat een dag. Om 2u15 opgestaan om de nachtbus te nemen naar Cruz del Condor. Jammer genoeg was het eten van de avond ervoor me heel slecht bekomen. Ik moest constant naar het toilet tot zelfs als weOkumaya devam et
Hike naar Cabanaconde
12 Temmuz 2024, Peru ⋅ ☀️ 15 °C
Deze ochtend voelde ik me niet meer ziek en konden dus aan de hike beginnen na een lekker ontbijt met pannenkoeken. De hike was de moeite waard met de mooie natuur hier in de bergen. De hike was eenOkumaya devam et
Colca Tour naar Cusco
13 Temmuz 2024, Peru ⋅ ☀️ 5 °C
Vandaag zijn we om 7u begonnen aan de rit richting Cuzco. We zaten in een comfortabele SUV met 1 ander koppel van Nederland. Het was een fijne tour met heel veel mooie natuur. We zijn bij wat alpaca'sOkumaya devam et
Dagje Cuzco
14 Temmuz 2024, Peru ⋅ ☀️ 19 °C
Vandaag hebben we Cuzco zelf verkend dat een ruime en mooie stad is. Dit is wel heel toeristisch, De toeristen die we niet vonden in Lima, zitten allemaal hier. Het mooie is dat je omringd bent doorOkumaya devam et
Rainbow mountain
15 Temmuz 2024, Peru ⋅ ☀️ 5 °C
Vandaag om 4u opgestaan om maar de rainbow mountain te gaan. Het begon met een vertraging waar de chauffeur pas tegen 5u bij was ipv 4u15. Dan 2u rijden naar een heel koud restaurantje waar we eenOkumaya devam et
Qurikancha + Humantay Lake
16 Temmuz 2024, Peru ⋅ ☀️ 10 °C
S ochtends hebben we eerst een museum bezocht over de incabouwwerken. Mooi gebouw waarbij de basis nog steeds incamuren zijn waar erboven een kerk is gebouwd door de Spanjaarden. Hele mooie mix dus enOkumaya devam et
Salkantay1
17 Temmuz 2024, Peru ⋅ ⛅ 2 °C
S ochtends om 5u30 ontbeten om rond 6u te vertrekken voor 20km vooral omdat het s ochtends nog koud is en dat we zo weinig mogelijk afstand in de warme zon moeten afleggen. Hele leuk wandeling. BegonOkumaya devam et
Salkantay2
18 Temmuz 2024, Peru ⋅ ☀️ 18 °C
Vandaag was het vol spanning wachten geblazen tot Jahro's tasje aankwam. Aangezien gisteren de paarden rond 13u toekwamen, hoopte wij rond 14u te kunnen vertrekken. Jammer genoeg was hij hier pasOkumaya devam et
Salkantay3
19 Temmuz 2024, Peru ⋅ ☀️ 10 °C
Vandaag opnieuw ontbeten om 05u30 om dan om iets na 6u te kunnen vertrekken. Goed gewandeld (20km in 6u) en heel blij dat we zijn aangekomen in Aguas Calientes, oze vertrekbasis om morgen naar deOkumaya devam et
Machu Picchu
20 Temmuz 2024, Peru ⋅ ☁️ 16 °C
Vandaag om 6u vertrokken met de klim naar de Machu Picchu via een wegje vol trappen. Boven aangekomen hebben we een tour met gids gedaan van de Machu Picchu en halverwege de tour hebben we de HuaynaOkumaya devam et
Laatste dag in Peru + Sacsayhuaman
21 Temmuz 2024, Peru ⋅ ⛅ 14 °C
Vandaag rustigaan gedaan. In de voormiddag onze zakken terug in orde gebracht na de hike, was laten doen etc en rond de middag naar Sacsayhuaman gegaan. Een hele grote archeologische site van deOkumaya devam et
Copacabana 🇧🇴🇧🇴🇧🇴
22 Temmuz 2024, Bolivya ⋅ ☀️ 7 °C
Vandaag zijn we om 9u bij de grens aangekomen en dan rond 11u in Copacabana. Gelukkig viel de nachtbus heel goed mee. We konden direct un onze kamer in het hotel dus dat was ook een meevaller. Na eenOkumaya devam et
Isla del Sol op het Titicacameer
23 Temmuz 2024, Bolivya ⋅ ☀️ 10 °C
Vandaag was een rustige dan. Zijn naar Isla del sol gegaan. Een boottochtje van 2u om daar een kleine wandeling tr maken langs een paar bezienswaardigheden zoals een offertafel en een klein labyrint.Okumaya devam et
La Paz
24 Temmuz 2024, Bolivya ⋅ ☀️ 13 °C
In de voormiddag zijn we de Valle de la Luna gaan bezoeken dat een gek landschap heeft door erosie. Sommige zien er een maanlandschap in.
S middags hebben we voor 3 euro op een lokale maart gegetenOkumaya devam et
Tiwanaku
25 Temmuz 2024, Bolivya ⋅ ☁️ 5 °C
Vandaag zijn we naar Tiwanaku geweest. Een site van musea en archeologische vondsten over het Tiwanaku volk. Een volk nog voor de Inca's. De gids kon niet goed Engels maar gelukkig is er het internetOkumaya devam et
Uyuni dag 1
26 Temmuz 2024, Bolivya ⋅ ☀️ 11 °C
Vandaag is de eerste dag van een tweedaagse tour in de zoutvlakte van Uyuni, beginnend bij het treinkerkhof waar vroeger het zout met vervoerd werd. Daarna zijn we naar een oud zouthotel (helemaal vanOkumaya devam et
Uyuni dag 2
27 Temmuz 2024, Bolivya ⋅ ⛅ -3 °C
Vandaag hebben we eerst een zonsopgang op de zoutvlakte gezien. Het lijkt van uitzicht vaak of we op ijs staan maar het voelde die ochtend ook even koud aan. Daarna hebben we verschillende dingenOkumaya devam et
Amboro national park
27 Temmuz 2024, Bolivya ⋅ ☀️ 23 °C
Wat een rare ervaring. Ik vrees dat we een slechte touroperator hebben gekozen. Bijna geen dieren gezien. Geen Engels hoewel we dut specifiek gevraagd hadden. Waren met een groep van 8, te veel omOkumaya devam et
Sucre
28 Temmuz 2024, Bolivya ⋅ ☁️ 13 °C
Na een redelijke nacht op de nachtbus, zijn we aangekomen om 6u in Sucre. Alles was nog dicht dus we hebben eerst wat rondgewandeld in het centrum en onze zakken gemaakt voor de jungle tour volgendeOkumaya devam et

Gezgin
Keilekker ;)
Gezgin
Daar moet je dus voor naar Peru ;)