• Søgning i Gaste-grupper på Facebook

December 14, 2025 in Denmark ⋅ 🌬 6 °C

For at finde den rigtige båd, så har vi søgt i flere forskellige grupper på Facebook. Blandet andet i Gastegruppen.

Her er vores opslag:
    Vi er et par gode venner på hhv. 46 og 49, der drømmer om at krydse Atlanten – og vi søger erfaren skipper/besætning med egen sejlbåd, der er udrustet og sikkerhedsmæssigt klar til turen.

Vi drømmer om at være aktive og engagerede deltagere på turen og står klar til at indgå i både:
    ✔️ Vagtplaner
    ✔️ Madlavning
    ✔️ Daglige rutiner
    ✔️ Alle praktiske opgaver om bord

Hvad vi kan tilbyde jer:
    ⛵ Vi har selv en mindre båd i København
    📜 Duelighedsbevis
    😄 Godt humør og masser af gå-på-mod
    🤝 Stærke samarbejdsevner – vi har f.eks. begge været en tur i militæret, og er vant til at indgå i teams, bevare roen og løse udfordringer professionelt
    🌍 Stor motivation for at lære, bidrage og skabe en god fælles oplevelse

Vi søger en rutineret og ansvarlig skipper/besætning, der har lyst til at tage os med som en del af holdet – og som vægter sikkerhed, godt sammenhold, fælles oplevelser og en positiv atmosfære om bord.

Vi drømmer om at tage turen i perioden fra start november 2026 og vil gerne være hjemme i Danmark igen til jul (2026😊) med familien .
    Hvis du/I har erfaring med Atlantkryds eller langturssejlads og kunne se en god match, så skriv endelig!

Vi vil meget gerne høre mere om jer, båden og jeres forventninger til turen.

(Billedet er fra vores tur til VM i Fodbold, hvor vi sidder lufthavnen på vej til Frankfurt)