Ny cykel fundet :)
5 hours ago in Denmark ⋅ 🌬 -2 °C
Jeg har fundet en helt ny cykel - som nu kommer til at stå ved siden af vores seng, så den ikke løber nogen steder :)
Spinning
February 11 in Denmark ⋅ ☁️ 1 °C
Efter et par ugers sygdom var jeg tilbage i sadlen :) Det var sgu hårdt :)
Teknisk aften hos Krause
February 3 in Denmark ⋅ 🌬 -2 °C
Vi havde teknisk aften hos Holdkaptajn Krause, hvor vi lærte lidt om alt omkring cyklen, som at skifte slange, indsætte dækbånd og anden vedligeholdelse 😃
Cyklen er blevet stjålet😭
February 3 in Denmark ⋅ 🌬 -1 °C
Jeg ville lige tjekke, om cyklen var okay - og så ser jeg, at den ikke står på den plads, hvor jeg har naglet den fast til et stativ. Min cykel er simpelthen blevet stjålet - en kæmpe katastrofe.Read more
Endnu en spinning time :)
January 21 in Denmark ⋅ ☁️ 0 °C
Jeg har efterhånden lært, at rpm er lig kadance og ⚡️% er FTP :)
January 20 in Denmark ⋅ ☀️ 2 °C
Endnu et hyggeligt holdmøde med fokus på sponsorer, turen til Paris og kost.
Vi er nu 49 ryttere på holdet og 10 servicefolk.
Endnu mere udstyr :)
January 19 in Denmark ⋅ ☀️ 2 °C
Jeg har brugt siden jul på at indkøbe udstyr, så jeg kan være klar til at komme ud og cykle her i vintermånederne.
Her er det udstyr, som jeg har købt:
1.Read more
Endnu en omgang spinning :)
January 14 in Denmark ⋅ 🌙 2 °C
Det bliver nok aldrig min favorit - men det gør forhåbentligt noget godt for formen :)
Endelig er cykel klar til afhentning
January 10 in Denmark ⋅ ☀️ -4 °C
Så… endelig efter at have siddet i stuen med alt udstyret på siden jul, så er cyklen kommet. Oliver og jeg hentede den med det samme.
Første spinning-time :)
January 7 in Denmark ⋅ 🌬 0 °C
Første spinng-time med Johnny - det skulle være sjovt. Det var det ikke :)
30 minutters opvarmning, og derefter en max-test på 20 min. Det var alt andet end sjovt. Heldigvis skal vi kun afstedRead more
Mere udstyr :)
December 24, 2025 in Denmark ⋅ 🌙 -1 °C
Glædelig jul - jeg har været så heldig at få lidt udstyr til jul.
Her følger listen:
- Hansker med varme: https://www.nuvenci.dk/products/gloveheat?varia…
- Halsrør:Read more
Nyt udstyr - første etape :)
December 18, 2025 in Denmark ⋅ ☁️ 8 °C
Så starter udstyrsracet :)
Første skridt var et par cykelsko fra Lake - meget mere kommer senere, når den nye cykel bliver udleveret i starten af det nye år. Skoene skal også bruges tilRead more
Salg af julekalendere i Fields
November 30, 2025 in Denmark ⋅ ☁️ 8 °C
Hvert år laver Team Rynkeby en kalender, hvor overskuddet går til Børnecancerfonden.
Vi har alle fået udleveret 70 kalendere, som vi skal sælge. Jeg har fået solgt en del igennem venner ogRead more
November 26, 2025 in Denmark ⋅ ☁️ 2 °C
Et holdmøde med stor tilslutning og kage :)
Vi gjorde status på sponsor-arbejde og salg af julekalendere.
Derudover fortalte Marianne fra Børnecancerfonden en gribende oplæg omkring deresRead more
Hareskovby
November 1, 2025 in Denmark ⋅ ☁️ 11 °C
Endnu en træning med Team Rynkeby - og vejret var skønt :) Vi var omkring 20 - 30 ryttere af sted, og det var en skøn tur i godt vejr.
På turens højeste bakke fik vi lov til at give den gas -Read more
Første træningstur
October 26, 2025 in Denmark ⋅ ☁️ 8 °C
Ærligt - jeg var en lille smule spændt på at skulle ud og cykle 45 km. på cykel med nogle erfarne ryttere. Kl. 10 mødtes vi 12 fra TR, som skulle cykle 45 km., incl. to bakker.
Det gik faktiskRead more
October 22, 2025 in Denmark ⋅ ☁️ 12 °C
Endnu en hyggelig samling af holdet, hvor vi fik præsenteret de hoteller, som vi skal overnatte på under turen til Paris.
Derudover talte via status på sponsorater, kommende events og vi startedeRead more
København
October 10, 2025 in Denmark ⋅ 🌬 14 °C
Yes - første virksomheds Guld-sponsorat er i hus. Det handler om Norm Invest – tidligere NORD.investments😊 De kommer dermed til at være på vores holdtrøjer.
Tøjprøvning
October 5, 2025 in Denmark ⋅ 🌬 14 °C
I dag var der tøjprøvning til TR :) Mine størrelser er indtastet i systemet, så nu er det bare at vente på, at tøjet ankommer :)
Uhhh - første virksomhedssponsorat :)
September 26, 2025 in Denmark ⋅ ☀️ 16 °C
Jubiii - så lykkes det at få det første bronzesponsorat i hus 🙂 Det er den privat kapitalforvalter Dine og mine penge ved Peter Fink i Ålborg 🙂
Min private indsamling går også godt - viRead more
Første holdmøde
September 16, 2025 in Denmark ⋅ 🌬 18 °C
Første reelle holdmøde, hvor både gamle og nye deltagere på Team Rynkeby mødte hinanden. Det var også et godt gensyn med gamle kollegaer, som eksempelvis Kenn og Peter.
Alle vi nye fik enRead more
Informations- og udvælgelsesmøde
September 9, 2025 in Denmark ⋅ ☀️ 22 °C
En dejligt fælles møde, hvor jeg mødte alle de nye fra Team Rynkeby, som heller ikke har været med før.
Vi gennemgik forventning til hinanden og til projektet.
Det tegner virkelig til at bliveRead more