Talmaciu

Olin tässä samassa majapaikassa yhden yön myös toukokuussa.
Olin tässä samassa majapaikassa yhden yön myös toukokuussa.
Tie DN67C. Romanian korkeimmalle kulkeva tie. Korkein kohta on Urdele Pass 2145m. Tie on hyväkuntoinen ja liikennettä riitti ainakin näin elokuisena sunnuntai päivänä.
Tie DN7C Transfagarasan. Romanian toiseksi korkeimalle nouseva tie. Tie nousee 2042m korkeuteen. Hienot maisemat kyllä täälläkin. Ajoin tien pohjoisesta etelään ja takaisin. Karhujakin pääsiLue lisää
Majapaikkaan saapumisen jälkeen taksi alle ja keskustaan. Siellä vierähti sitten kierrellessä muutama tunti ja taksi takaisin majoitukseen. Nätti kaupunki!
Vielä yksi yö Romanian puolella. Majapaikkana toimi Pensiunea Pictorilor. Nyt oli hinta-laatusuhde kohdillaan👍
Viimeinen pitempi stoppi Lublinissa. Ohjelmassa oli vierailu Madjanekin keskitysleirillä. Se oli sopivasti kävely etäisyydellä majotuksesta. Vanha kaupunki tuli käytyä myös kattomassa.
Alue oli järjettömän kokoinen, kun ajatteli mitä varten se oli aikoinaan rakennettu. Täällä oli helpompi vierailla kuin Auschwitz-Birkenaun museolla.
Puolan viimeinen yöpyminen Suwalkissa.
Reissun toinen vierailu täällä. Nyt ollaan vaan hiukasen keskusta alueen ulkopuolella. Reissun loppu alkaa jo häämöttää.