Kahvittelua

Tämän kahvitelu paikan löysin kun odottelin hotelliin pääsyä. Tänne joutu käppäilee vielä seuraavanakin päivänä. Hienot maisemat merelle ei mitään kaide hässäköitä näkymää pilaa👌
Tässä paikkassa meni 2 yötä. Paikan sijainti loistava, mutta muuten ei vakuuttanut. Kaikki hiukan rempallaan ja jne
Rauhallista oli. Pari viikkoa kuulemma eteenpäin, niin rannat on täynnä.
Hieno tie tämäkin.
Tänä päivänä vaihdettiin maanosa Euroopasta Aasiaan.
Nyt oli hiukan hienompi majotus. Muita ei ollut reitin varrella tarjolla järkevälllä etäisyydellä. Spa osasto tuli katottua. Saunaa nää ei osaa lämmittää. Kuumavesi allas oli ihan ok.Читать далее
Canköy, Izmirin maakunta
Kova oli ihmettely kun haluu juoda kovalla helteellä lämmintä kahvia 😂. Kuulemma olen ensimmäinen suomalainen jonka ovat nähneet kaupungissa.
Yksi yö täällä. Kaupungissa on vajaa 320 tuhatta asukasta. Mukava oli pyöriä isommassa kaupungissa taas vaihteeksi. Olin jo alku iltapäivästä kaupungissa niin aikaa oli hyvin ihmettelyyn.Читать далее