Vietnam & Maleisië

• 102valokuvat
  • 17tykkäykset
  • Dag 21 9 maart

9. maaliskuuta 2017, Malesia ⋅ ⛅ 25 °C

Voorlaatste dag van onze vakantie in Azië. In de ochtend gekuierd door de stad, via shopping center met alle dure merken welke je maar kunt bedenken, richting de hoogste Twin Tower ter wereld, de Petronas Towers, gelopen. Ondanks de vele wolkenkrabbers in deze buurt zijn de towers indrukwekkend. Daarna geluncht en de taxi genomen naar de Batu grotten. Voor de grotten staat een groot beeld. De grotten zijn te bezoeken via een trap van 272 treden. Rustig aan, het is 33 graden, regelmatig stoppen om bij te komen, te genieten van het uitzicht, foto te maken van rondlopende apen en dan weer verder naar boven. Bezweet komen we aan. In de grot is een Hindoeïstische tempel gebouwd en er zijn meerdere beelden te bewonderen. Naar beneden was overigens een stuk minder inspannend.
    Terug naar het appartement, lekker gedoucht en op naar de avond.
    Lue lisää

• Dag 22 10 maart

10. maaliskuuta 2017, Malesia ⋅ ⛅ 30 °C

Op de laatste dag van onze Vietnam & Maleisië vakantie verlaten we rond het middaguur ons appartement en verkassen we naar hotelkamer die we voor 1 nacht hebben gehuurd. Bas blijft hier overnachten en vertrekt morgenochtend richting zijn reisvrienden in Cambodja. Wij stallen hier onze koffers en gaan douchen voordat we met de Uber taxi richting het vliegveld vertrekken. Nog een keer ronddolen door Kuala Lumpur, nog een keer eten met de locals en ons laatste biertje in Azië. We hebben genoten en nemen straks met vochtige ogen voor 5 weken afscheid van Bas en kijken er naar uit om morgen Esther weer in de armen te sluiten. Tot ziens Hanoi, Halong Bay, Ninh Binh, Mai Chau, Hué, Hoi An, Saigon, Can Tho, Ben Tre en Kuala Lumpur. En vooral bedankt voor deze heerlijke vakantie.Lue lisää