Vertrek vrijdag 17 februari

Vanaf Schiphol via Parijs in 10:40 uur met Airbus 350 naar Hanoi: aankomst zaterdag 18 februari plaatselijke tijd 05:50 uur.
Reis ging relaxed, 3 stoelen in het vliegtuig voor z'n tweeën, op vliegveld stond een chauffeur ons op te wachten om ons naar het hotel te brengen: wat wil een mens nog meer? Eerste indrukkenRead more
Gevuld programma, drukke dag, je zou er in je vakantie moe van worden!
Begonnen met een bezoek aan het museum van de grote leider Ho Chi Minh. In dit museum ligt hij begraven en het is dan ook eenRead more
Dag ter vrij besteding: dit betekent beetje uitslapen, naar de markt, lunch, slenteren door de straten van Hanoi en je blijven verbazen over het verkeer. Op de markt verkopen ze naast groente, fruit,Read more
Goodbye Hanoi, het was ons een waar genoegen. Vandaag en morgen staat Halong Bay op ons programma: we zullen jullie niet vermoeien met mooie plaatjes zoals Bas die heeft gemaakt, kan ook niet want hetRead more
Normale tijd voor een doordeweekse dag, 06:15 uur, opgestaan voor wat ochtendactiviteiten zoals onder andere ontbijt, kajakken, kookles en een bloem snijden uit een tomaat. Ondertussen voer de bootRead more
Vandaag liep een beetje anders dan gepland, maar wel bijzonder. Na vertrek uit ons hotel zijn we vertrokken op weg naar de eerste activiteit van de dag: in een roeibootje door een ongereptRead more
Dagje rustig aan: na ontbijtje met een eitje op de fiets richting markt, ongeveer 1 uur op de pendalen via onder andere zandwegen, bergen van de 3e categorie en natuurlijk langs de rijstvelden. MarktRead more
Vanmorgen aangekomen in een regenachtig Hué. Eerst nog even de nachttrein: 2 stapelbedden, wij hadden van beide de onderste. Boven, Vietnamese en een Argentijn. Nelly heeft haar uurtjes slaap gepakt,Read more
Gemiste nachtrust van gisteren ruimschoots ingehaald, uitgebreid ontbeten dus we kunnen de dag weer aan: vandaag van Hué naar Hoi An. Een trip van 3 uur plus enkele uitstapjes. Te beginnen met eenRead more
Annemiek Westerdaal Hebben jullie niet een gezelligere profielfoto? 😂