Wörthi tó- Maria Wörth
June 6 in Austria ⋅ ☀️ 27 °C
Megérkeztünk a Wörthi tóhoz, elfoglaltuk a szállást és utána elsétáltunk a tóhoz. Majd innen tovább Maria Wörthbe, ahol van egy kis félsziget egy templommal. Gyönyörű ez a tó,Read more
Pyramidenkogel
June 6 in Austria ⋅ ⛅ 23 °C
Estefelé ellátogattunk a közeli 70 m magas kilátóba. Ádám felfutott a lépcsőkön, én lifttel mentem inkább, mert már túl voltunk egy 7 km-es gyalogláson meg 1 km úszáson. Hát pazarRead more
Velden
June 7 in Austria ⋅ ⛅ 25 °C
Ma elhajóztunk gőzhajóval Veldenbe, ami egy kaszinójáról ismert város. Egy kilátót is meg akartunk nézni, de nem tudtunk feljutni. Így egy séta lett belőle meg egy kis ital a tóparton.Read more
Pörtschach
June 7 in Austria ⋅ ☀️ 27 °C
Velden után elhajóztunk Pörtschachba, ahol úsztunk egyet a tóban, majd felsétáltunk a Gloriette kilátóba pár szuper képért, aztán visszahajóztunk Reifnitzbe.
Minimundus
June 8 in Austria ⋅ ☀️ 23 °C
Ma megnéztük Klagenfurtban a Minimundus parkot, ahol híres épületek kicsinyített másai találhatóak.
Graz
June 9 in Austria ⋅ ⛅ 17 °C
Hazafelé menet még megálltunk Grazban is, felmentünk a hegyre, ahol a vár áll és körbesétáltuk meg gyönyörködtünk a kilátásban.
Eze
July 10 in France ⋅ ☀️ 22 °C
Jesolo felé megálltunk Eze nevű helyen, ami fent van a hegyen Nizza mellett. Csodás kilátás és cuki kis sikátorok vezettek fel a hegyen lévő várhoz.