• BOLIVIA TE QUIRO MUCHO

26 Oktober 2024, Peru ⋅ ☁️ 15 °C

Also nach Areqipa dinf mir den nach Puno witergfahre und bo dete witer nach Bolivia. Mir hend in Copacana gstartet sind uf em Titicacasee uf d Insle Isla de la Luna und de la Sol. Dete s schöne ruhige Lebe nochli gnosse. Witer sind mir nach La Paz gfahre und den isch Kopf vorah ohni Pause is Abendtür. Mir sind uf de Mercado de las Brujas in El Alto und uf de grössti Märt in ganz Lateinamerika. El Alto isch uf 4000 m.ü.M. und mit em Gondeli ischs abe uf la Paz gange i 10 Minute uf 3600 m.ü.M. Altitude figgt. Es isch die höchsti Hauptstadt uf de Wält. Valle de la Luna isch mega idrücklich. Witer simmr d Death Road mir de Downhill Bikes abegfitzt für ca. 4h vo 4900 m.ü.M. ug 1600 m.ü.M abegraset. Han eze es neus Hobby. Nathi het nöd chöne hinder mir fahre, will sie denkt het, dass ich stirb. Bremse isch für Afänger seg ich nur. Vo dete simmer a min Lieblingsort bis eze: las Pampas. Vo Rurrenabaque zmitzt im Teil com Amzonas verschwunde. Richtig geili Gruppe, atemberaubendi Natur und s beste alles volle Tier. Leider nur 3 Täg, het chöne dete Wuchene verbringe. Han mer dete de Zeche glaub verstucht will ich immr Barfuess lauf und de scheiss immr aschlah. Vo dete ischs witer zmitzt in Jungel. Also ja 1 . Nacht geil gsi. 2. Nacht isch den Survival-Mode gsi. Mini Bei sind verstoche und han möse zeuh geh das ich aso sterbe wür und weg dene Millione Mosquitos das alles nömme lustig gfunde han. Lieber den wieder zurgg go Ketteli und Ring selber mache und Kokusnüss frisch vo de Palme schlürfe. Hald eifach nöd soo tüf drin wie bim Survival-Mode.Baca selengkapnya