• Churze Abstecher in Minaçu und Anapolis

9 marca, Brazylia ⋅ ☁️ 23 °C

Nachere sehr lange ahreis han bin ich den in Minçu acho wo ich entlich mini zwei Schätz troffe han. D Amelie und Gabse mit Strabse. Han mich so unendlich gfreut z geh wo d Gaby ufgwachse isch und vo wo sie chunt. Minaçu idch wükki hübsch. Han zwar nöd so viel gseh. Han ihri Familie kenneglernt und mich wükki sehr wohl bi ihrem Papsi gfühlt. Alli so lieb. Alles wieder zrugg gafhre und den hetvs Drama ahgfange. Amelie het en Usschalg becho und nach 6h fahre het sie nümme möge (sehr verständlich) uch bin den in Brasilie Auto gfahre. Nach 6 Mönet nömme fahre bini scho biz nervös gsi. Vor allem mit em Navi vo de Gabi ihres Grosi gsi ischbund mr hets leider nöd uf Dütsch chöne ihstelle will sie nur portugisisch redet und en andere Weg gseit het als s Navi hahahhaha. Guet acho het den ihri mam vo de Schwiz gmeint sie will mich nöd döte ha und ich söll mich verpieseln uf dütsch gseit. Well han mir den wieder en Flüger möse bueche, will ich nirgends blibe will wo ich nöd willkomme bin. Leider en churzi und türi Reis gsi, aber wenigstens hani die 2 bizli gseh, au wenn de Plan gsi wär 10 Täg mit ihne quality time zha. Gad hald nöd immer alles nach Plan. Und de Grosseleter und de Gaby isch au nöd recht gsi. Was lerned mir drus? Never plan holidays with Gabys mum!!!! Czytaj więcej