Altitude vibes

ALTITUDE MACHT WASSERILAGERIGE WIE IHR CHÖND GSEH ⛰️🤣
ALTITUDE MACHT WASSERILAGERIGE WIE IHR CHÖND GSEH ⛰️🤣
5 Täg wandere bis nach Aguas Calientes. Für mich ischs scho Astrengend gsi aso 2 Täg sehr dete simmer jewils 22-24km (de 2. und de 4. Tag) gloffe. Vor allem will ich bim 2. Tag knapp 2h gschlaffeBaca selengkapnya
Mir hend sehr viel gmacht, en Fee City Tour, Moray (Gwächshus vo de Incas) und Salineras de Maras (Salzminene na vo de Incas her) so spannend gsi und die Schoggi und das Salz wo mer dete gesse hendBaca selengkapnya
D nathi isch acho und ich han saufreud. Hend ganz viel gredet und sind den nochli dur Cuscus gloffe. Hend eus uf em heisse Bode gwärmt. Sind go zNacht esse und düend am Abig nochli Dehne.
Bi nach Cusco gfloge. Soo es süesses Städtli. Bin bis ezd nur umegloffe chli bus gafahre und han gesse will mir d Höhekrankheit also scho z schaffe macht. Trink en Tonne Cocotee und nimmsBaca selengkapnya
Also 2. Wuche Lima isch vor allem umd Esse gange 🤣 Han erfolgrich Basico 2 i minere Schuel abgschlosse und d Stadt eifach erkundet. Sind viel go esse und hend Dart und Jenga gspielt. Na mal enBaca selengkapnya
Bin fliessig am Spanisch übe , abr das mit flüssend nach 2 Wuche wird nüt 🤣
Mir (Kollege vo de Schuel und ich) sind über s Wuchenend nach Paracas und Huacachina gange. Paracas isch am Meer, dBaca selengkapnya
1. Wuche Lima
1 x sit gfühlt 1000 jahr wieder lerne.
Also lerne usch igedwie no geil, aber ich hass es will ich nöd nach eim Tag spanisch rede chan und nöd die Best bin drum ja más o meno! HanBaca selengkapnya
Bin safe in Lima acho. Isch recht chalt da, aso ja 22°, aber ha überall Hüenerhuut. Han am 1. Tag en Street food tour gmacht und bin Original 40min z spaat cho. Er het gmeint seg nöd schlimm allesBaca selengkapnya
Nachere lange Reis vo Salento nach Bogota (het eig 8 Stund dured hemmr sichr 13 gha) gfühlt gstorbe dete inne will mr eppe 9 stund devo d Sattelegg duregfahre sind. Egal mir sind acho. Sin in BogotaBaca selengkapnya