Ready for take off

Westerbroek in de b en b

Fantastische mooie plek. Vanavond naar Groningen!
Denemarken

Op de boot naar Denemarken
Ferry naar denemarken

Camping Maribo

Nu eerst een cava
Denemarken

Gisteravond gezellige avond op de camping
Zweden

Op de boot naar Zweden en genieten van de mooie natuur we hebben nog nooit zoveel golfbanen op een dag gezien
Eerste nacht wildkamperen

Aan het meer met nog wat andere teams. In het wild hier. Vrij kamperen. Vuurtje aan het stoken. de snelwegen houden op hier en het wordt al rustiger. elma is aan het koken bij de tent
Zweden wild gekampeerd in plaatsje Mora

Giisteren naar het grootse auto kerkhof geweest wij moesten daar naartoe vanwege de challange was alleen de verkeerde deze was 300 km verder.daar zou de Anna bus staan dus nu geen foto daarvan maarLeggi altro
Zweden eergisteren

Omdat het internet het niet goed deed heb ik drie keer het verhaal verteld met foto's. Aar alles was steeds weer weg toen heb ik het maar opgegeven dus nu maar een verkorte versie het echte avontuurLeggi altro
Laatste stukje Zweden en Noorwege6

Challange was om van navigatie te ruilen en je beste grap te vertellen onderweg veel rendieren gezien en een eland
Noorwegen

Nog even de challange van gisteren geformateerde haring in je auto open maken en proeven ook deze hebben we niet echt gehaald helaas kan ik de video niet bijvoegen die is te lang jammer.
Chris had hemLeggi altro
Noorwegen gisteren

Wat is Noorwegen mooi gelijk heel anders en wat blijft het licht naar de poolcirkel geweest en nu toch wel spijt dat ik mijn laarzen niet bij me heb
We hebben een huisje genomen even lekker warm enLeggi altro
De laatste loodjes

Nog 300 km naar de noordkaap. dat is helaas een toeristenval dus we kunnen pas in de nacht met de auto erbij komen. Maar het wordt niet meer donker dus geen probleem. Met slapen hebben we welLeggi altro
Noordkaap

Na dagen van alleen maar licht vannacht lekker geslapen een cabbin gehuurd bij de Noordkaap lekker gekookt en gezellig met zijn vieren opgegeten vanochtend de wekker gezet om het moment vast te leggenLeggi altro
Noorwegen

Even een overzicht van de laatste dagen er is zoveel te zien en gebeurd we hebben een gezamenlijk feest gehad georganiseerd in de fjorden langs de kust het was die dag stervend koud maar heel leukLeggi altro

Alleen foto's

Omdat je maar 10 foto's gelijk kan downloaden vandaar 😀

Alleen foto's
Finland

Na een kleine 450 km gereden te hebben een plekje gezocht zeer beschut langs het meer er stond geen bordje dus de romantiek was compleet een klein uurtje later kregen we bezoek van een Fin op een quadLeggi altro
Grens over Rusland

Vandaag vroeg op weg 6:30 vertrokken en om 7:00 aan de grens met twee auto's en dat duurde wel even vooral het i voeren van de auto to h waren ze zeker niet onvriendelijk en werd de auto gecontroleerdLeggi altro
Rusland Murmansk

Foto's. Murmansk
Rusland naar Petrazavodska

Vandaag op weg naar St.Petersburg betrokken vanaf het Amrath hotel in Murmansk eerste bord 1338 km voor de boeg en die dag afgelegd 930 km de dag we morgen nog tijd hebben om wat ons Petersburg teLeggi altro
Rusland Petrazavodsk

Voor het eerst weer schemerig wat heel fijn mag ik wel zeggen het is ook goed weer de maan te zien het internet doet het niet in Rusland dus Chris heeft een abbonement genomen voor een maand ik kanLeggi altro