Hello Dublin and Trinity College

Mir si imene rägnerische Dublin ahcho und Priorität isch natürlich dr Schwiz-Italie Match gse, wo mir imene Irish Pub "The Bleeding Horse" si go luege🐎 S'Pub isch sehr alt und verschachtlet gseLeggi altro
Die reschtlichi Zit in Dublin hen mir mit Sightseeing vo dr Stadt selber und eme Usflug in die botanische Gärte verbrocht. Vor allem d Kathedralene ⛪ hens m Dennis notürlich ado, und im botanischLeggi altro
Nach Dublin sind mir mitm Auto witr nach Galway, e härzigs Städtli an dr Westküste vo Irland. Es het e tolli Altstadt, e beidruckendi Kathedrale und e tolle Hafe und Strandgebiet 🌇🏖️🌅 EsLeggi altro
Hüt simmer mitere positive Wätterprognose und vill Motivation i Connemara Nationalpark gfahre🏞️ Mir hei in 3h mit starkem Gegewind dr Diamond Hill bestige wo mr e wunderbari Ussicht ufeLeggi altro
Hüt heimmer eus vo Galway verabschidet und si nach Doolin gfahre zum dört ufd Fähri für ufd Aran Islands z'fahre🏝️ Nach e paar Chips an Bord zum dr Mage beruhige 🤢 simmer uf dr chlinste voLeggi altro
Nach de Aran Islands sind mir witr zu de Cliffs of Moher, wo ganz in dr Nöchi sind 🌊⛰️ Sie sind bis zu 214m hoch und es läbe um die 30'000 Vögel vo 30 Arte dört. Mir hen unseri Zit drmitLeggi altro
Nachere Übernachtig in Limerick sind mir Nöchi Milltown in unseres mega schöne Zimmer züglet, wit ab vo dr Zivilisation 🏡 Mir hen do dr Ring of Kerry gmacht, e Strooss, wo um die grossiLeggi altro
Uf unserer Reis in Süde nach Cobh hen mir e kleine Umweg über Dingle gmacht. Das isch e Städtli ufere witere Landusbuchtig direkt an dr Küste 🏙️ Vo dört us hen mir d Passstrooss chönne nehLeggi altro
In Cobh heimmers gnosse fein z'ässe, Bier trinke, läse in eusem härzige B&B und eifach chli si! Was mir nid gwüsst hei, isch das Cobh mol Queenstown gheisse hed und dr letzt Alege-Ort vo drLeggi altro
Bi unserer Rückkehr in Dublin sind mir ind Guinness Brewery und ind Teeling Distillery 🍺🥃 Beidi hen sehr beidruckendi Fiehrige, Guinness isch self-guided, abr sehr imposant und d Teeling het eLeggi altro
Viaggiatore
Hmmmm, soooo guet