Hello Dublin and Trinity College
29–30 jun. 2024, Ierland ⋅ ☁️ 13 °C
Mir si imene rägnerische Dublin ahcho und Priorität isch natürlich dr Schwiz-Italie Match gse, wo mir imene Irish Pub "The Bleeding Horse" si go luege🐎 S'Pub isch sehr alt und verschachtlet gseMeer informatie
Dublin city and Botanic Gardens
1 juli 2024, Ierland ⋅ ☁️ 18 °C
Die reschtlichi Zit in Dublin hen mir mit Sightseeing vo dr Stadt selber und eme Usflug in die botanische Gärte verbrocht. Vor allem d Kathedralene ⛪ hens m Dennis notürlich ado, und im botanischMeer informatie
Galway und Countryside
2–3 jul. 2024, Ierland ⋅ ☁️ 17 °C
Nach Dublin sind mir mitm Auto witr nach Galway, e härzigs Städtli an dr Westküste vo Irland. Es het e tolli Altstadt, e beidruckendi Kathedrale und e tolle Hafe und Strandgebiet 🌇🏖️🌅 EsMeer informatie
Connemara Nationalpark
4 juli 2024, Ierland ⋅ 🌬 13 °C
Hüt simmer mitere positive Wätterprognose und vill Motivation i Connemara Nationalpark gfahre🏞️ Mir hei in 3h mit starkem Gegewind dr Diamond Hill bestige wo mr e wunderbari Ussicht ufeMeer informatie
Inis Oirr
5 juli 2024, Ierland ⋅ ☁️ 13 °C
Hüt heimmer eus vo Galway verabschidet und si nach Doolin gfahre zum dört ufd Fähri für ufd Aran Islands z'fahre🏝️ Nach e paar Chips an Bord zum dr Mage beruhige 🤢 simmer uf dr chlinste voMeer informatie
Cliffs of Moher
5 juli 2024, Ierland ⋅ ☁️ 12 °C
Nach de Aran Islands sind mir witr zu de Cliffs of Moher, wo ganz in dr Nöchi sind 🌊⛰️ Sie sind bis zu 214m hoch und es läbe um die 30'000 Vögel vo 30 Arte dört. Mir hen unseri Zit drmitMeer informatie
Ring of Kerry
7 juli 2024, Ierland ⋅ ☀️ 13 °C
Nachere Übernachtig in Limerick sind mir Nöchi Milltown in unseres mega schöne Zimmer züglet, wit ab vo dr Zivilisation 🏡 Mir hen do dr Ring of Kerry gmacht, e Strooss, wo um die grossiMeer informatie
Dingle and Road to Cobh
8 juli 2024, Ierland ⋅ ☁️ 16 °C
Uf unserer Reis in Süde nach Cobh hen mir e kleine Umweg über Dingle gmacht. Das isch e Städtli ufere witere Landusbuchtig direkt an dr Küste 🏙️ Vo dört us hen mir d Passstrooss chönne nehMeer informatie
Cobh and Huntington Castle
9–10 jul. 2024, Ierland ⋅ ☁️ 18 °C
In Cobh heimmers gnosse fein z'ässe, Bier trinke, läse in eusem härzige B&B und eifach chli si! Was mir nid gwüsst hei, isch das Cobh mol Queenstown gheisse hed und dr letzt Alege-Ort vo drMeer informatie
Guinness, Teeling and Goodbye
11–12 jul. 2024, Ierland ⋅ ☁️ 17 °C
Bi unserer Rückkehr in Dublin sind mir ind Guinness Brewery und ind Teeling Distillery 🍺🥃 Beidi hen sehr beidruckendi Fiehrige, Guinness isch self-guided, abr sehr imposant und d Teeling het eMeer informatie

Reiziger
Hmmmm, soooo guet