Schiphol

Nog even een kopje koffie voordat we het vliegtuig in gaan!
In het vliegtuig

We vermaken ons wel met onze eigen scherm!
Kaapstad

De Tafelberg hebben we nog niet gezien. De tafel is gedekt zoals ze dat hier noemen (er hangen dan wolken op de top van de Tafelberg)
1 ste dag Kaapstad, waterfront , Bo Kaap

Gisteren aangekomen in Kaapstad. Met een taxi naar ons huis voor de 1ste 3 dagen in Blouberg. Een prachtig huis! Vanmorgen met de taxi terug naar de luchthaven om de huurauto op te halen. Daarna naarLæs mere
Franschhoek en Stellenbosch

Vandaag naar het wijngebied gereden, naar Franschhoek en Stellenbosch. We hebben een wijn proeverij gedaan met kaas en droewors (Afrikaanse worst). Op de terugweg in Blouberg Beach Afrikaanse braaiLæs mere
Houtbaai, Simon's Town

Vandaag naar houtbaai gereden, richting Kaap de goede Hoop, om de Chapman's Peak te rijden. Dit is een tolweg van 9 km lang, hoog langs de kust. Echt een prachtige weg. Er naar toe rijden was touwensLæs mere
Pinguins

Pinguïns op bouldersbeach
Walvissen spotten

Hermanus, Swellendam

Vanmorgen was de Tafelberg helaas niet helder. Dus zijn gelijk door gereden naar Hermanus om walvissen te spotten. De weg erheen was weer super mooi. We hebben een aantal walvissen gezien op afstand.Læs mere
1ste rivierstrand

We hadden vandaag een reis dag achter de rug van Overberg naar 1ste rivierstrand. We hebben ongeveer 425 km gereden vandaag. Koffie met taart in Riverdale en we hebben heerlijk geluncht in Wildernes.Læs mere
Tsitsikamma park

Vanmorgen vlak voor het weggaan even de zee voor ons huisje gefotografeerd, prachtig om te zien! Vandaag hadden we een hele actieve dag! We zijn gaan Ziplinen. Wat een ervaring, wat een hoogte en watLæs mere
Bloukrans bridge

Roy was zo stoer om vandaag te gaan bungee jumpen. Wij hebben hem op afstand gefilmd en gefotografeerd. De Bloukrans bridge schijnt de hoogste brug van de wereld te zijn.
Addo Park

Vandaag om 13.00 uur kwamen we aan in het Addo Elephant Park.. Daar hebben we speurend naar wilde wilde dieren rond gereden tot bijna 18.00 uur. Dat is echt een verslavende en vooral leuke bezigheid!Læs mere
Van Mahtatha naar Underberg

Jullie hebben gisteren een update van ons gemist, we hadden geen wifi, vandaar.
Na het slapen in Colchester zijn we na een heerlijk ontbijt bij onze B&B ,gisteren via het binnenland naar MathathaLæs mere
Drakensberg park

We hebben vandaag lekker ontbeten in ons houten huis.
We hebben broodjes gesmeerd, fruit en water mee en op naar Drakensbergen om te gaan wandelen, Het liep alleen iets anders als gevolg van kapotteLæs mere
We Bush & Horse Safari

Gisteren naar dit resort gereden, een rit van ongeveer 5 uur. Hier aangekomen een wandeling op het terrein gemaakt en verschillende soorten herten en aapjes gezien. En natuurlijk de bush paarden waarLæs mere
Hluhluwe-Imfolozie park

Vandaag op Safari geweest. Vanmorgen om 4.00 uur de wekker om om 6.00 uur aanwezig te kunnen zijn voor onze rit onder begeleiding van onze gids Bheki. We hebben ontbijt en lunch genuttigd in het park.Læs mere
Horse Safari

Vanmorgen hebben we een horse safari gedaan, deze konden we doen bij de "We Bushcamp & Horse safari" waar we logeerde. Hele mooie rit gemaakt met zijn allen op het paard in een veilig gedeelte van hetLæs mere
Sodwana Bay

Gisteren aangekomen in Sodwana Bay, ons resort heeft dezelfde naam. We zitten in een mooi houten huis. Op het park lopen veel apen en nhinhala"s een hergachtige rond. Vandaag kwam een aap ons huis inLæs mere
Swaziland

Vandaag naar Swaziland gereden, helaas de hele dag omdat we de weg zijn kwijtgeraakt! We reden over een verschrikkelijk smal pad de bergen in, dit liep dood, dus moesten we dezelfde weg weer terug,Læs mere
Millwane park, Matenga cultural village

Heerlijk geslapen in onze Behive. Vroeg op gestaan voor een Sunrise drive, deze in plaats van de avond game drive, deze kon niet doorgaan doordat we te laat aankwamen gisteren! In dit park vooral veelLæs mere
Hazyview. Krugerpark

We zijn gisteren laat aangekomen in Hazyview, in de Sabie River Busch Lodge. Prachtige accommodatie waar we slapen in tenten. We staan aan de Sabie River, waar Nijlpaarden in zwemmen, gisteren stondenLæs mere
Krugerpark

Vandaag een game drive naar het Krugerpark vanuit onze Lodge met de grappige chauffeur Steven! Vandaag hebben we een luipaard gezien in actie met een hyena die zijn prooi had afgepakt, echt onwijsLæs mere
Panorama route en Graskop

Vanmorgen na een lekker ontbijt afscheid genomen van de unieke plek waar we 3 nachten hebben geslapen. Ook afscheid genomen van de 6 Hippo,'s die ons vermaakt hebben als we in de middag op het terrasLæs mere
Panorama route & Orighstad

Vandaag staan de laatste highlights van de Panorama route op het programma. De Bourke luck potholes, de Three rondavels (lijkt op ronde huisjes waar vroeger de Xhosa stam in woonde), de Eco Caves. DeLæs mere
RejsendeGoeie reis!
RejsendeOver een uur opstijgen?? Goede reis allemaal!! Veel plezier met hulle avontuur....
RejsendeDank je wel! 10.00 uur de lucht in!
RejsendeVeel plezier 😘