Phoenicia, NY
20 Julai 2016, Amerika Syarikat ⋅ ☀️ 23 °C
Etter en sen ankomst tirsdag natt våknet vi opp til en søvnig by i Upstate New York.
Springfield?
20 Julai 2016, Amerika Syarikat ⋅ ☀️ 26 °C
Får kanskje ta en tur å besøke Homer...
Boston, MA
21 Julai 2016, Amerika Syarikat ⋅ ☀️ 26 °C
Ble mye frem og tilbake i går etter at Booking.com eller hotellet hadde rotet bort bestillingen vår, og pga 2 conventions er det fullt i hele byen. Etter mange telefoner fikk vi booking.com til åBaca lagi
Harvard
21 Julai 2016, Amerika Syarikat ⋅ ☀️ 31 °C
Nå har vi utforsket Harvard. Får bare vinne i lotto så kan vi begynne på Law school. Men veldig fint her da.
Cheers
21 Julai 2016, Amerika Syarikat ⋅ ☀️ 31 °C
På sykkeltur i dag kom vi tilfeldigvis over Cheers-baren.
Freedom trail
22 Julai 2016, Amerika Syarikat ⋅ ☀️ 27 °C
I dag gikk vi en såkalt freedom trail. En tur rundt i Boston med forskjellige landemerker i uavhengighetshistorien. Masse spennende historie.
Newport folk festival
22 Julai 2016, Amerika Syarikat ⋅ ☀️ 28 °C
I dag har vi vært på festival i Newport, Rhode Island. Gode gamle travere som Violent Femmes sammen med unge og fremtidige storheter.
Fin dag i solen.
På seiltur i Newport Bay
23 Julai 2016, Amerika Syarikat ⋅ ⛅ 26 °C
I dag hadde vi leid en liten seilbåt. Vegard er skipper og styrmann med god hjelp fra Signe. Vi hadde fin vind og bra vær. I tillegg fikk vi med oss litt av dagens festivalkonserter.
Long Island
24 Julai 2016, Amerika Syarikat ⋅ ☀️ 28 °C
Nå har vi kommet oss til Long Island. Hjemlengselen har våknet etter at vi har fått ta hele 2 ferger. Den siste fergeturen varte riktignok i korte 5 minutter, men likevel fin.
Lunsjen inntok vi iBaca lagi
Shelter Island
27 Julai 2016, Amerika Syarikat ⋅ ☀️ 27 °C
De siste dagene har vi slappet av på Shelter Island med masse god mat, drikke og bading. Mye kolonihistorie fra 1600-tallet kombinert med indianerhistorie. Gjett hvem som var der først😊
The Surf Lodge
28 Julai 2016, Amerika Syarikat ⋅ ⛅ 24 °C
Den siste natta tok vi på The Surf Lodge som ligger i Montauk, ytterst på Long Island. Her har vi SUPet (standup paddle board), lagt på stranda og fått gratis konsert på kjøpet.
JFK - hjem igjen
28 Julai 2016, Amerika Syarikat ⋅ ⛅ 26 °C
Da er vi tilbake til start og selv om det bare var en og en halv uke føltes det som mye lenger.
Nå snart hjem kjære hjem, bare litt forsinket pga Norwegian, men det er vel ikke noe nytt...

Per Ivar Roald
stabbing is not unusual in usa