• Day 55

Berry op de ferry's

September 24, 2023 in Australia ⋅ ⛅ 21 °C

De zon was nog amper op toen onze wekker ⏰ ging. Het had 's nachts flink geregend in ons regenwoud dus de camping was veranderd in een modderig moeras.

Niet veel later slingeren we Berry aan voor een lange dag op de weg. In Daintree zien we takken groot en klein op het asfalt als gevolg van de regenbuien. 🌧️ Het is nog vroeg als we bij de ferry over de Daintree River aankomen. We hebben de ferry voor ons alleen. ⛴️

We rijden steeds verder zuidelijker en belanden voorbij Cairns zelfs op een A-weg. Maar ook de A1 slingert door kleine dorpjes in Australië. 🚦

In Townsville pakken we de ferry naar Magnetic Island. We parkeren Berry op het dek en bekijken de vaart vanaf onze bankjes op een hoger dek. We zien de ferry steeds meer meedeinen met de golven 🌊 en hopen maar dat we wel écht de handrem aangehaald hebben.

Op Magnetic Island is het nog een klein ritje naar Horseshoe Bay. Als we de camping oprijden worden we hartelijk begroet door een wallaby. 🦘 Dat belooft een hoop goeds!