Joined March 2019 Message
 • Explore, what other travelers do in:
 • Day16

  Miami Zoo and Dolphin Mall

  March 26, 2019 in the United States ⋅ ☀️ 26 °C

  Vandaag gingen we naar Miami Zoo! Dit stond al even op de planning en we hoorden van alle kanten dat het een prachtige dierentuin zou zijn.
  We ontbeten bij de Burger King en reden naar Miami Zoo. Op het eerste gezicht leek het redelijk druk, maar we waren zo aan de beurt voor onze kaartjes en konden zonder problemen het park in. Het park heeft verschillende delen met dieren van verschillende wereld delen. Je kon met een monorail rond en met van die familie fietsen, maar zoals altijd in Amerika kost alles extra en niet te kort ook. Dus wij gingen rondlopen. We hebben zoveel geweldige dieren gezien! Zeker de Koala, grote Otters en Poema waren geweldig.
  Het nieuwe deel ging over de Everglades en daar hadden ze allemaal nieuwe hokken gebouwd met dingen waar je in kon. Zo kon je door een buis kruipen door het hok van de alligators, van een buisglijbaan door het bad van de otters en op glas boven het hok van bobcats staan!
  Bij de Poema’s zagen we een poema die door het raam naar de overkant keek. Daar zatten bruine beren! We gingen er tusse staan en de poema raakte geirriteerd. Het is best gel dat ze hier geen one way windows hebben voor de dieren..
  Daarna zijn we naar the Dolphin Mall gereden. Hier hebben we nog wat geshopt en ijs gegeten.
  Bij tante Dee en oom Ton besloten we om naar Texas Roadhouse te gaan waar we de beste steak ooit hebben gegeten.
  Read more

 • Day15

  Geert's fotos

  March 25, 2019 in the United States ⋅ ⛅ 26 °C

  Nog wat fotos van vandaag, van Geert zijn telefoon! Hij durft dichterbij de Lizards te komen.

 • Day15

  Crandon Park and more

  March 25, 2019 in the United States ⋅ ⛅ 26 °C

  Vandaag was in eerste instantie regen voorspelt, maar het bleef gelukkig redelijk droog. We hebben eerst gekeken wat we allemaal hebben gekocht, aangezien we een extra koffer mogen meenemen naar Nederland (betaald hoor). En die gaan we zeker nodig hebben hahaha...
  Daarna zijn we op weg gegaan naar Crandon park op Key Biscayne onder Miami Beach. Het zou een mooi rustig park met een strand zijn.
  Het park is deels een prachtig strand met een groenblauwe zee en een park deel met een mangrove en duinachtig deel. We hebben eerst op het strand gewandeld, waarna we naar een touristen punt zijn geweest. Hier hadden ze opgezetten dieren en aquaria. Er was ook een klas die les kregen over schildpadden, wat super leuk was. Overal rond het pand liepen lizards in werkelijk alle maten. Sommige waren intimiderend groot!
  Vanaf dat punt zijn we gaan wandelen naar een uitkijk punt. Het was prachtig weer, misschien zelfs een beetje te warm om te wandelen. We gingen onder een afdakje even uitrusten, toen er iets op ons af kwam. Ik dacht een kat, want hij had een lange staart. Maar het bleek een wasbeer te zijn! Het was echt een cutie, maar wasberen hier kunnen hondsdolheid hebben, dus hielden we onze afstand. Hij hield zijn handjes op voor eten, maar dat is natuurlijk helemaal niet goed voor het beestje.
  Vervolgens liepen we over een flonder naar het uitkijkpunt. We konden een ondiep rif zien met visjes, ibisen en de kust van Miami. Het was super stil en het uitzicht was prachtig!!
  Daarna zijn we terug gelopen en zijn we met de auto naar de international mall of miami gereden. Lekker in de airco😅.
  Hier hebben we lekker gegeten en wat gewinkels. Zeker Box Lunch was een erg toffe winkel.
  We hebben net samen gegeten bij de Chili’s. Tante Dee en Oom Ton hadden al gegeten. We hadden weer heerlijke steak!
  Read more

 • Day14

  Gators

  March 24, 2019 in the United States ⋅ ⛅ 26 °C

  Vandaag begon met een lekker ontbijtje bij Denny’s of eigenlijk meer brunch. Geert had t-bone steak en ik had do it yourself slam (eieren, spek, ham en worst). Super lekker, maar altijd zo veel!
  Oom Ton had ons verteld waar we de Everglades in konden, dus gingen we die kant op. We reden over Bird road, wat een weg is waar oom ton en tante Dee bijna aan wonen. Ze zeggen ook regelmatig van: oh dat is dichtbij, dat is aan Bird road. Maar Bird Road is lang!! Hij is meer dan 22 kilometer!
  Na het uitrijden hiervan gingen we door een wijk heen en kwamen we bij een meer afgelegen gebied. Hier kwamen we op een weg die echt naar de Everglades ging!
  Bij de Everglades hebben we een tijd rond gereden langs een beek. Eerst zagen we totaal geen alligatoren, maar na het zien van 1 zagen we er steeds vaker 1! We hebben een super kleintje gezien en een hele grote.
  Na de Everglades wilden we naar een park, maar dit viel tegen. Het was meer een open veld met wat bomen waar families aan het chillen waren. Dus gingen we verder.
  We hebben even bij de Target rond gehangen en wat gedronken. We hebben daar ook voor tante Dee kattenvoer gekocht, want ze heeft 11 katten! Of eigenlijk alleen Fred en de rest zijn zwervers of van mensen die ze verwaarlozen. Er komen er steeds meer. En als kattenliefhebbers ;)
  We hebben bij hen thuis een spelletje gespeeld (alleen Geert en ik, want oom Ton en tante Dee waren druk in de tuin) en we hebben samen pizza gegeten!
  Read more

 • Day13

  Coral Gables and Kendall

  March 23, 2019 in the United States ⋅ ☀️ 23 °C

  Vandaag zijn we met oom Ton en tante Dee wezen ontbijten bij een Cubaanse cafeteria. Ik had flatsteak met eieren en friet en Geert had eieren met spek en friet. Ook kregen we Cubaanse koffie (heel zoet heb ik gehoord) met brood wat je er dan in hoort te dopen. Heel bijzonder😂
  Vervolgens zijn we met z’n tweeën doorgereden naar Coral Gables. Dit is een wijk in Miami, dat net als de meeste wijken op zichzelf fungeert. We wilden graag naar het Coral Gables museum.
  Het museum was niet erg groot en voelde een beetje alsof ze van alles hadden wat niet bij elkaar pasten en toen maar een museum hebben opricht om dit allemaal een plaatsje te geven. Er was een tentoonstelling over een man die in Coral Gables fotos maakt van de bijzondere bomen met een super oude camera. Je krijgt dan van die zwart wit fotos op plaat. Erg bijzonder. Daarna was er een tentoonstelling over een belangrijke huisarts uit de buurt, met oude dokters spullen. Er was een tentoonstelling van schilderijen van kinderen van een school en er was een deel over het onstaan van Coral Gables.
  Het was een interessant museum, maar in verhouding was er weinig te zien.
  Daarna zijn we naar een Barnes and Nobles gereden waar we eerst bij een Petco zijn geweest. Ze verkopen hier naast de “nomale” huisdieren ook veel reptielen en lichtgevende visjes. Ook hadden ze poezen in het raam, die gered waren en nu een huisje zoeken.
  De Barnes en Nobles was serieus mega! Super veel boeken, merch en ook muziek! We hebben lekker rondgestruind en bij de starbucks in de winkels gezetten. Ik denk dat mid terms eraan komen want het aantal mensen dat er zat te leren was ongelovelijk. Er zat een jongen naast ons te studeren uit een mega dik boek over brandweermannen en die gaf het zo’n 10x op. Hij sloeg daadwerkelijk met zijn hoofd in zijn boek en heeft de panelen van het plafond geteld.
  Naast de Barnes en Nobles zat nog een Micheals. Dus ook hier zijn we nog even naar binnen geweest, waarna we naar een Target zijn gegaan voor nog wat Late in the Afternoon shopping. Hier hadden ze een t-shirt waar ik al een eeuw naar opzoek ben (powerline van A goofy movie).
  We gingen terug naar tante Dee en zijn met haar en oom Ton wezen eten bij de Burger King op meer coupons. De Burger King hier heeft een machine staan waar je drinken kan halen. De keuze daarop is zo bizar groot!
  Read more

 • Day12

  Back to Miami

  March 22, 2019 in the United States ⋅ ☀️ 18 °C

  Vandaag zijn papa en Pim terug gevlogen naar Nederland. Of in ieder geval naar Canada. Wij gingen vanaf Homestead terug naar Miami. We zijn lekker eerst gaan ontbijten en daarna rustig de kamer opruimen☺️.
  We bezochten nog de walmart en gingen daarna door terug naar Miami. Hier zijn we met Tante Dee wezen shoppen bij de craft winkels: Michaels en Joann. Ik heb super leuke spulletje gescoord en geshopt met Coupons!!
  We zijn daarna gaan eten bij een All You Can Eat Chinees, wat erg veel en lekker was!
  Read more

 • Day11

  The Keys

  March 21, 2019 in the United States ⋅ ⛅ 24 °C

  We werden wakker in Homestead en kregen ontbijt in het hotel! We hadden waffels en pannekoeken. Super lekker.
  Daarna gingen we op weg naar the Keys. Er is 1 lange weg die daar naar gaat en die reden we af.
  We waren op weg naar een Bird Sanctuary, waar men gewonden tropische vogels opvangt! Dit bevind zich op het eerste eiland Key Largo en is geweldig! Er zijn veel vogels die daar blijvend zitten, maar ook vogels die weer de natuur in kunnen. Ze hadden uilen, gieren, pelikanen, stelte lopertjes, papegaaien en blue jays! We hebben rustig rond gekeken en veel gezien.
  Daarna gingen we door naar een strand. Hier hebben we lekker in de zon gelegen en pootje gebaaid. Het water was erg koud, dus zwemmen was niet echt lekker. We hebben daar ook gewandeld en het was zo mooi!!
  Vervolgens zijn we naar lokale winkeltjes geweest en terug gegaan naar het vaste land. Hier hebben we lekker gegeten en een walmart bezocht.
  Read more

Never miss updates of Maaike Vrakking van der Wolf with our app:

FindPenguins for iOS FindPenguins for Android