Arboretum and Váli Weingut
3 hours ago in Hungary ⋅ ⛅ 23 °C
E kleine Spaziergang im botanische Baumgarte, bitz gspilt, feins Ässe, nomol feini Plättli und meh guete Wyy 😂🥰
Tapolca Höhlen
Today in Hungary ⋅ ☀️ 20 °C
Hüt emol bitz Sightseeing in alte Höhle, unglaublich schön und mit überraschend wenige Regle (also keini 😂).
Und de Corey het sich widrmol mit ere Katz ahgfründet 😂❤️
Weingut Villa Tolnay
Sep 30–Oct 1 in Hungary ⋅ ☀️ 24 °C
Guet in Badacsony ahkoh und härzlich empfange worde - denn bald los zum erste Termin: Villa Tolnay
Mega tolls Wyyguet kenneglernt und viel gseh und probiert (und kauft). Denn no witer zur BorszterazRead more
St.Donat winery
September 29 in Hungary ⋅ ☀️ 22 °C
Guets Winetasting, vor allem tolli Rotwyy, e Plättli zum Znacht. Denn e gmüetliche Spiiloobe bim Hotel und e neui Fründin het de Corey au gfunde (isch sicher nid an deRead more
Ausflug nach Tihany
September 29 in Hungary ⋅ ☀️ 15 °C
Früeh wach gsi und vor de grosse Masse an Touris dört ahkoh. Imene Kaffi e Lavändelcrèmeschnitte gässe (es het wirklich alles mit Lavändel…) denn d Insle entdeckt, Füessli badet und spöterRead more
Figula Pincészet
Sep 28–29 in Hungary ⋅ ☀️ 23 °C
Bi unserem Guesthouse uffem Wyyguet in Balatonfüred für die nöchste zwei Nächt ahkoh - E Fläschli Wyy kauft und dr Nomitag / Oobe in de Sunne mit unserne neue Spiil & Büecher verbrocht 😂😍Read more
Zmittag in Ungarn
September 28 in Hungary ⋅ ☀️ 22 °C
Jä, das Dorf heisst Wirtshäusl.
Google het uns widrmol nid enttüscht - Bakonyer Räubersuppe (eini vo be beschte Suppe woni kha ha) und Wildgulasch mit Krokettli - yummieeee 😍
Shop-Stopp
September 28 in Austria ⋅ ☀️ 18 °C
No kurz e bitz go Lädele, unseri E-Reader sin dehei blibe, also gits widr mol richtigi Büecher.
Buschenschank Tour Rust
Sep 27–28 in Austria ⋅ ☁️ 21 °C
Nei, nid Europapark! Jetzt im Burgeland no e bitzeli Wyy degustiert, lustigi Lüüt kenneglernt und gueti Empfählige kriegt 😊👍🏼
Znacht in traditionelle Kirchenwirt, widrmol öppis spannendsRead more
„Kulturstopp“
September 27 in Austria ⋅ ☁️ 20 °C
Zerst emol s Schloss Esterházy ahluegt - scheen gsi! D Heimatstadt vom Joseph Haydn entdeckt, seht uss wie dr Mozart, evtl. verwandt? Denn het de Hunger überhand gno: Wiener Schnitzel 😂
Mondsee - Seehotel Lackner
Sep 26–27 in Austria ⋅ 🌙 17 °C
Richtig schöns Hotel diräkt am See mit Stäg, Wasser z kalt 🤣 Spaziergang em See entlang und denn e Viergänger im Hotel mit feinem Wyy uss Östrich 😍 oh und zuefällig no e Upgrade uff eRead more
Boxenstopp - Mein Lokal, dein Lokal
September 26 in Germany ⋅ ☀️ 20 °C
Vor Kurzem Färnseh gluegt und im „Biergarten Spezial“ e geile Schweinbauch entdeckt - also e guete Ort für e Zwüschestopp am Mittag: „Post Kurbe“, s erste Mol Härz gässe ☑️,Read more
Basel
September 26 in Switzerland ⋅ 🌙 9 °C