• Over Rocky Mountain

2024年6月24日, アメリカ ⋅ ☁️ 20 °C

Vi vågnede alt alt for tidligt🥱 (4.30) kl. 06.00 lå vi i poolen igen. Der er varmt vand til Dennis ryg og jeg svømmede.
    Morgenmad og afsted. Første stop var en vild casino bjergby (Black Hawk) Gammel guldgraver by. På alle bygninger stod det casino😮 Vi skulle kører på Peak to peak highway, smuk bjerg vej til starten af Rocky Mountain. Vi skulle have bestilt tid til parken(vi havde købt adgang, men det var ikke nok) så vi kunne førts få lov at kører over Trail Ridge Road kl. 14 og kl. var kun 11.30. Så fik vi en tur i bjergbyen Ester Park og en gå tur rundt om bjergsøen Lily Lake. (1,5 km) vi smurte sandwich i bilen til frokost💪🏼🥪🥪 Så smart med køletaske👍🏻
    Turen over The Rockys på Trail Ridge Road (anlagt i 1926😳) var smuk, lidt ligesom Alperne. Med sne på toppen og mange Elk🦌 og jordegern🐿️🐿️
    Kl. 17 tiden landede vi ved det tarveligst motel😅 men det havde også kun kostet 350kr. Det var tusse gammelt, men der var egentligt rent og smuk udsigt til Grand Lake. Desværre var det lidt kold blæst. Dennis så ishockey og jeg kikkede kort. En lille øl og pulver kartoffelmos passer fint til dette sted☺️ 10 timer på farten var måske lidt i overkanten for Dennis ryg😬
    もっと詳しく