Jun 26–Jul 1, 2024 in the United States ⋅ ☁️ 21 °C
Ja jetlag el. gamle🤷♀️ Vi var oppe kl. 04.45🙄 dejlig kølig morgen, (15 g) vi gik en lille tur og så en smuk deer og sol opgang.
Uh ad! jeg glemte at skrive at vi i går kørte gennem flere hoppende kæmpe græshopper på vejen, så slemt at der flere steder var rød (blod) vej af de bugs😵🦗🦗 (se billede fra i går) Dennis fældede også et lille egern lignede dyr 😣🐿️
Havregrød og afsted kl. 7.00
Det er jo som at køre på månen - og vi mødte måske 10 biler på 50 km. Ingen foran og ingen bagved. Alene i verden og ingen mobil dækning😨 det regnede og var overskygget. Solen kom til os da vi ankom til Jackson👍🏻
På vejen til destinationen i Teton nationalpark - så vi den skønneste cowboy by. Jackson🤠 planker som fortov kan altså noget🤩 Og der var de skønneste barer - men vi var jo i bil😎 og kl. var kun 13😉
Ankomst til en hytte i skoven med bjørne 🐻 Bison🦬 og elge og en masse andre dyr. Vi bor mit midt i parken. Der er regler om mad opbevaring her i hytten - bjørne har god lugtesans😬
Vi landede ved 16 tiden og slappede af og pakkede ud, vi skal være her i 3 nætter. Det er dejligt afslappende.
Vi shoppede i er supermarked på vejen og prepper i DK - vi er SÅ langt bagud😜 (se billeder)
Og så så vi den rigtig cowboy ude på prærien med sine kvæg🐂🐂 🤠 Vi så også en skovbrænd😕
Og naturligvis en bisonburger til aftensmad🦬 (selvom vi jo er vegetare🙈)Read more