• Bison🦬 x flere hundrede

2024年6月29日〜7月7日, アメリカ ⋅ ☀️ 7 °C

Koldt i hytten🥶 kl. 05.30 Måske 3 grader udenfor. Heldigvis fik jeg fundet en kontakt til en varmeblæser🤗 Dennis er ikke så meget viking som mig😜
    Isterninger i køletaske var ikke smeltet🥶 Afsted kl. 6.50 mod endnu en dag i Yellowstone🏞️
    HOLD nu K… det var en smuk vej vi kørt i dag. Og Bisoner i hobetal - SÅ vildt🦬🦬🙏🏻 Der er så smukt ud over Yellowston Lake og sletterne og bjergene. Det er lidt Østrig artigt🤩🏔️ bare større og vildere.
    Vi smurte endnu engang sandwich i bilen. SÅ fornuftigt og 20 gange bedre end det “crab” man kan købe i parken. Og havregrød + appelsin juice til morgenmad. Vi må jo sparre lidt😉. Vejen ud af Yellowston i dag beskrev Theodore Roosevelt som USA’s smukkeste. Jeg giver ham ret! Ved siden af søen og floden og over et bjerg til cowboy og indianer land😵🤠🏜️🏔️ Røde bjerge og kæmpe vidder.
    Landede i Buffalo Bills anlagte by “Cody” (han hed Buffalo Bill Cody) og vi bor naturligvis på hans hotel opkaldt efter hans datter Irma. Cowboy historiens vingesus🤠🤠 Her skal vi heldigvis være i 3 dage og forsøge at tage en slapper og måske købe nogle støvler og hatte😅🤠 og måske få os en stiv whiskey🥃🤠
    (Læg mærke til bjørnespray på Dennis)
    もっと詳しく