• Mandens fødselsdag🇩🇰

2024年7月14日, アメリカ ⋅ ☁️ 26 °C

Skønt at sove og vågne i telt🤩 Frisk luft hele natten og lidt regn i hovedet gennem myggenettet.
    Vi var jo utrolig længe oppe for at se lyset på Mount Rushmore som først tændte kl. 21.34😵
    Hurraaa🇩🇰🇩🇰🇩🇰 for Dennis - han fik et ekstra kys og noget lækkert yoghurt med bær fra receptionen.
    Vi tullede rundt i endnu en cirkusby (Keystone) og vi købte lidt fødselsdagsgaver😉🇩🇰
    Så kørte vi En smuk bjergvej(som Østrig) og Custer Statepark. (Sandwich til frokost-igen😜) Og heldigvis så vi nogle æsler og virkelig mange præriehunde. Og på lang afstand et Antilope lignende dyr😉 Fremme ved dejligt Motel i byen Custer - inkl. pool, ahhh🏊🏻‍♀️🏊🏻‍♀️ og gratis vaskemaskine - så tog vi lige ynglingskjoler og skjorter👍🏻
    Endnu engang ned i byen. Vi måtte gå 1,3 km. for at komme til byen - receptionisten var ved at dø over vi ville gå så langt og der var bakker og alt muligt😂 De amerikaner kører til ALT! Og ja det var næste 70 højdemeter ned til byen😉 Det bliver en hård hjemtur😅
    Vi nød endnu et par dejlige øl og mexicansk mad - skønt. Og så skulle vi lige til at gå hjem - så kom det styggeste og ondeste vejr😵😳 Alligevel godt vi var i sikkerhed på restauranten😨🫣 Da vi gik hjem var det med raske skridt - lyn og torden omkring os og veje fyldt med isklumper. Samt vi så en masse dådyr på vej hjem😍
    Vi glemte helt hvor meget vi savner de unge mennesker🥰
    もっと詳しく