Auckland

Ugyan Melbourne és Auckland csak 4 óra repülő út a két óra időeltolódás miatt sokkal többnek éreztük, főleg hogy helyi idő szerint reggel 5:30 kor érkeztünk meg. Átvettük aEn savoir plus
Erre lehet azt mondani hogy álomszép, a cathedral cove, ahol a Narnia 2 részletet is forgatták, egy gyönyörű tengerparti rész, ahova egy rövid turával lehet eljutni.
Csodás időnk volt,En savoir plus
Rotoura felé vettük az irányt, megnéztük a helyi parkban a geotermikus tavakat, voltunk az óriás mamutfenyő parkban túrázni.
Ezeket a fákat 1910-ben telepítették be és olyan jól érzikEn savoir plus
Megérkeztünk Taupo-ba egy kicsi de szép város. A tó egy hatalmas vulkáni kalderában alakult ki, amely több mint 26 000 éve jött létre egy hatalmas kitörés következtében, kb akkora mintEn savoir plus
A Tongariro Alpine Crossing Új-Zéland egyik leglátványosabb és legismertebb egynapos túraútvonala. A Tongariro Nemzeti Parkban található, amely az UNESCO Világörökség része, és háromEn savoir plus
A nagy túra után nem igazán tudtuk hogy mit csináljunk valami könnyű kis programot akartunk és szerencsénkre pont volt hely egy vezetett túrára hobbitonba.
Nekünk nagyon tetszett az egészEn savoir plus
Elérkezett az utolsó kép nap, és a rossz idő is utolért minket. Így nem tudtunk elmenni az állatkertbe megnézni a kiwi madarat,viszont elmentünk a múzeumba ami nagyon szép és érdekesEn savoir plus
Voyageur
😂