Uf und dä vo

LetzterTag in Singapore

Mir sind namal is Chinatown und a d Foodstreet
1.Day Singapor

Hüt Morge,nachere churze Nacht🙄simmer an Flughafe Züri bracht worde,wommer en 12 Stündige Flug gmacht händ und dä i Singapore glandet sind.
Dete simmer zerst umenand girrt und händ jedes GateRead more
Insle Semosa

Hüt simmer uf d Insle Semosa gloffe,ca.5.3 km...zum Glück häds e Beach gha wommer händ chöne bade,susch isches ziemli vertouristerisiert.....universalstudios,casionos....und sogar es MövepickRead more
Na en Nachschlag...

Sydney

Sydney häd Eus Erobered....Voll Idrücklich s Operehus live z gseh...füechti Äugli gäh😊au d Harbour Bridge vor Auge z ha und drüber z laufe....eifach Wauuuuu....
D Temperature sind Agnähm undRead more
Tower

Cairns

Am 1.1.2020 simmer gäge dä Abig i Cairns a cho und händ nümm viel gmacht.
Am andere Tag hämmer echli Uskunschafted und na Bäum gseh mit Flughünd,händ en rächte Meis gmacht🤣🤣🤣
Kuranda,Skyrail and Scenuc Rail

Hüt simmer am Morge vom Hotel abgholt worde🚐und a d Station vo dä Skyrail bracht worde🚠
Mir sind höch überem Rägewald uf Kurada gschwebt,mit 2 Stopps wommer na d Natur pur gnosse händ.
DäRead more
Und na meh Föteli

Märt+Aquarium

Hüt hämmer en Rägetag gha und sind eifach emal druf los glaufe und per Zuefall an Märt cho,wommer Eus dä au I deckt händ mit Frücht🥭🍉🍍
Aschlüssend simmer is Aquarium gange,wo Eus mega beidruckt häd😍
Highlight

En Traum vo mir isch Hüt i Erfüllig gange😎
Mir sind übers Great Barrier Reef gfloge,mitemene Heli,min 1.Heli flug😇🥳.
Die Farbe vom Riff unbeschrieblich schön,aber leider gath au das immerRead more
Euses neu dä Hei

Das hämmer gest gholt und dä Pitsch drivt guet mit dem 6m lange Teil😉🥵
Dä simmer bis nach Palm Crove,wommer dä 1.Camping a gstüred händ...eigentli hämmer dä wele Küste durab fahre,aberRead more
Snorkeling

Am Morge im Räge simmer abgholt🌧und an Hafe gfahre worde.Nachere stürmische Fahrt ufem Meer🌊 simmer am 1.vo Euse 3.Pünkt am Berrier Riff a cho.
S 1.mal schnorchle,was für es Erläbnis undRead more
Die 1.Wilde Wallabys

Hüt simmer echli is Landesinneri und anere Mango Wineri ane cho,da hämmer natürli müese Probiere🤗 dä na anen Nationalpark mit Wild Läbende Wallabys und Turtles;-)
Eifach es paar Föteli vo Underwägs;-)

Townsville

Während dä Fahrt nach Townsville hämmer es Kasuaremami mit dä Junge a troffe wo nöd wüsst häd rächts oder links🤣isch eis hi und her gsi🤣🤣🤣
Da simmer 2 Nächt bliebe und händ enRead more
Nachtläbe da ufem Camp

Paradiesföteli

Paradies +

Camp im Nationalpark

Die Nacht hämmer im Nationalpark Cape Hillsborough übernachted.
Gest hämmer zwar glitte wege Moskitos und öpis ähnlichs wie Breme,nu na ekliger.
Aber es häs sich meh als glohnt😍
Mir sind hütRead more
Na e Zuegab

Yeppoon

Da simmer 3 Nächt gsi,händ am Pitsch sini Pensionierig gfiered,🎈🎊🎉🥳🥳🥳mitemene 😋feine Ässe und entspannt mit Bade im Meer,ohni Angst müese ha wege Qualle oder Krokodiel🐊
UndRead more
Agnes Water

Da simmer ziemli wiet gloffe zum mitemene Aphiebieboot 1.Std.z fahre....nöd würkli speziell,aber ufem Retourmarsch hämmer grasendi Kängis gseh🦘🥳🥳
Underwägs nach Hervey Bay

D Fahrt bis da ane isch mega schön gsi,verbie a Rinds,Rossweide,versch.Plantage und dur herzigi Dörfli.
Traveler
Youhui, ändli gahts los, ich wünsche eu e ganz e gueti Reis🥰🥰🥰
Traveler
Und tschüss guten Flug Mam