• Belevenissen dierentuin

April 11, 2023 in Israel ⋅ ☁️ 14 °C

Gisteren heb ik samen met Naomi van alles beleefd in de dierentuin.

Rond half 10 s morgens vertrokken we met de bus. Van tevoren moet je je reis goed voorbereiden, want onderweg heb je geen internet en roaming kost erg veel.

In de dierentuin hebben we allerlei mooie dieren gezien. Teveel om op te noemen🤭

Het 1e leuke was het filmpje met de schildpadjes die lekker sla aan het eten waren.
    De apen waren ook echt geweldig. Wat een komische dieren.

Na een tijdje kwamen we bij verschillende soorten gekleurde vogels in een binnenverblijf.
    Naomi kreeg van iemand een bakje met een soort nectar waar je de dieren mee kunt voeren. Heel leuk!

Daarna kwamen we bij een ander soort apen en dat was een geweldige belevenis

3 op een rij. Soms klapte er 1 in z'n handen of hij zwaaide met z'n arm. Wat echt bizar was. Er liepen veel Joden in de dierentuin en die nemen de halve koelkast en etenswaren mee. Vanaf het uitkijkpunt waar we stonden gooiden ze fruit naar de apen. Vervolgens zag je dan een aap naar bijv een banaan toelopen en ging die em lekker op zitten peuzelen, een prachtig gezicht. Ook kwam er een aap aangelopen met een kleintje, zo schattig!

Veel vogels hebben we ook gezien, waaronder 1 heel erg groot een spanwijdte van 2,5 meter.
    Als ik me armen wijdt uit strek maar 1,60.

In de ruimte van de blauwe vogel hebben we gelunched.

Daarna de dierentuin verder bezocht. Mensenmina wat waren de olifanten groot, een mooi gezicht om ze te zien lopen.

Onderweg kwamen we een grote groep tegen met gehandicapte Joden. Ze hadden 1 op 1 begeleiding. Met een jood met Syndrome van Down sta ik nog op de foto.

Vleermuizen heb ik ook nog gezien. Heel bizar. Die hangen aan hun poten.

De natuur staat hier ook mooi in bloei (zie foto's)

Al met al een geslaagde dag.