• San Cristobal: dag 2

26. februar 2024, Ecuador ⋅ ☀️ 28 °C

Vandaag hebben we het ons iets gemakkelijker gemaakt. 's Morgen eerst snel een yoghurt gegeten in onze Hostel en daarna nog een stop bij de bakker voor wat broodjes te halen, om daarna ons met de 🚕 te laten afzetten aan het ⛱️ Loberia. Na een korte wandeling komen we aan op onze bestemming. Dit strand staat bekend voor zijn 🦭. Dus we hopen op een zwemmetje samen. We merken dat deze plek meer toegankelijk is want er is 's morgens toch wel wat volk aanwezig. Al snel is ons duidelijk waarom dit zo'n populaire plek is. Het water is er veel kalmer dan gisteren. Dit maakt het snorkelen net iets gemakkelijker. We kunnen dan onder water weer genieten van een grote diversiteit aan vissen, schilpadden en natuurlijk ook zeeleeuwen. Het zwemmetje is gelukt! En we hebben ook wat selfies kunnen maken. Free die op Santa Cruz zich nog liever wat bezig hield met het spelen op het strand, heeft ondertussen de schoonheid van het snorkelen ontdekt. We hebben ze gisteren wat moeten pushen om mee te komen snorkelen. Ze had wat schrik van de hevige 🌊. Maar omdat we dachten dat het misschien de laatste kans was om zeeschildpadden te zien, hebben we toch alle onze overtuiging moeten gebruiken. Ze heeft zich over haar angst gezet en was uiteindelijk supertrots dat ze de schilpadden gezien had. Vandaag ontpopte ze zich tot een echt onderwatermodel.Læs mere