• Negombo

5–6 kwi, Sri Lanka ⋅ ☁️ 27 °C

Eindelijk is het zover, we vertrekken naar Sri Lanka!
    We zijn nog niet in het vliegveld en we hebben ons eerste spannend momentje al: in de gereserveerde parking moet je je sleutel afgeven. Daar staan we dan met een Tesla en een telefoon... Gelukkig mochten we hem zelf ergens in een hoekje parkeren. Met een beetje geluk hebben ze hem niet met de heftruck verzet.
    Op naar de luchthaven dan waar het gelukkig heel rustig was. Onze 2 gehandicapten konden rustig naar de gate pikkelen. Omdat 2 nog niet genoeg is besloot Dries zijn hoofd op de roltrap tegen een paal te stoten met een kap in zijn wenkbrauw als gevolg. Op zoek naar de EHBO om het te laten plakken wist de mevrouw aan de balie te zeggen dat hij niet mee mocht vertrekken als het geplakt moest worden. We hebben het dan maar met een plakker opgelost.
    Aangekomen in Abu Dhabi stonden het welkomst comité ons al op te wachten met 2 rolstoelen. Kristel en Frederik werden heel de vlieghaven door gereden, en da's best een eind.
    Dat we in Colombo lang op een taxi hebben moeten wachten waren we snel vergeten als we aan ons hotel aankwamen. De kamers waren heel mooi en het zwembad heel verfrissend. Het eten in het restaurant was lekker: Jules was content met zijn bordje frietjes en Free weet nu ook dat noedels pikanter zijn dan gewone rijst :-)
    Czytaj więcej