Van Latacunga naar Isinlivi

Deze ochtend na een beperkt ontbijt (we missen Mindo nu al) onze rugzak gemaakt voor de Quilotoa loop. Daarna even door Latacunga gewandeld waar niet heel veel te beleven viel.
De busrit van LatacungaLeer más
De busrit van LatacungaLeer más
Ons hotelletje bleek 3 huis lama's te hebben. Eentje ervan kon zelfs kusjes geven! Verder hebben we genoten van het prachtige uitzicht vanuit de hangmatten en hebben de meisjes eventjes voor schoolLeer más
De eerste dag van onze echte tweedaagse richting Quilotoa. Na een super lekker ontbijt zwieren we onze rugzak op onze rug en zijn we weg. Eindbestemming Chugchilan, 12km verder, 670m klimmen en 420mLeer más
Na een heerlijke nacht bij Hostel Mama Hilda is het tijd om onze rugzak terug in te pakken en nog wat laatste inkopen in het dorpje te doen. Met een stralende zon aan de hemel beginnen we aan onzeLeer más
Vandaag zijn we in Quito aangekomen. Deze namiddag hebben we de oude stad ontdekt. Mooi pleintjes, koloniale huizen, vriendelijke mensen en vooral veel kerken 😇. Het paleis hebben we niet kunnenLeer más
Na een slechte nacht met veel hondenconcerten stond de wekker heel vroeg, maar met een héél goede reden: het vliegtuig naar de Galapagos stond te wachten!
Eerst nog snel een ontbijtje metLeer más
Vandaag stond er een dagje strand op de planning: Tortuga Bay. Gisteren was het heet en bewolkt, vandaag was het heet en zonnig... De baai waar je kan snorkelen is een uurtje wandelen vanuit hetLeer más
Deze ochtend opgestaan met wat miezerige regen. Een verfrissing die welkom was, want afkoelen doet het hier amper. Het doel van vandaag was Turtuga Bay. Zalig mooi strand met veel leguanen. Om er teLeer más
Na een nacht met heel veel regen zijn we opgestaan met een stralende zon in de hemel. Lees: bloedhete dag 🥵. Het doel was om in het 'meest frisse' gedeelte van de dag het Charles Darwin Centrum teLeer más
Vandaag gingen we er vroeg aan beginnen: het plan was om om 7u op te staan zodat we om 7:30 nog eens naar Tortuga Bay te gaan. Stipt om 6u stonden Aline en Sam op onze kamerdeur te kloppen... Een uurLeer más
ViajeroMorgen de trektocht? Slaap wel alvast!
Zal een hele belevenis zijn,(de zoveelste)geniet ervan!!👍😊 [Oma Mai]
ViajeroJep 😂