92ste en tevens laatste dag

Vanmorgen was de trein van 07.28 van Frankfurt naar Amsterdam zomaar uitgevallen, ja hoor ik zit weer in Duitsland. Doet me denken aan het 8 euro ticket dat ik in juni gebruikte om een reis inRead more
Gisteravond was er in het hostel in Marseille een modeshow op de binnenplaats. Heel leuk om te zien en te horen, want er was een soort verhaal op muziek.
Vanmorgen om half 8 op pad naar het station,Read more
Het Mucen St. Jean stond op het programma. Toen ik daar een online ticket voor kocht gisteren had ik de mogelijkheid om voor 5,70 een ticket er bij het kopen voor Chateau d'If, dat leek me wel wat,Read more
Wat ben ik blij dat ik Marseille op het laatste moment toch nog ben gaan bezoeken. Het stond al lang op mijn lijstje, wat een leuke stad. Dat zeg ik iedere keer maar telkens heb ik dat gevoelRead more
Gisteravond was zo leuk! Met z'n allen tapas en pinchos maken. Het verschil ertussen wist ik niet, maar er werd me verteld dat het eigenlijk allemaal tapas is, maar de hapjes met een prikkertje omRead more
Een goede dag om te reizen. Gisteren was het al aan het spetteren in Granada en vanmorgen regende het nog steeds. Gelukkig had ik gisteren een taxi besteld om me naar het station te brengen want deRead more
Alhambra, wat is dat een geweldige ervaring. Ik heb er gewoonweg geen woorden voor om uit te leggen hoe interessant en mooi het is.
Vanaf mijn grotwoning moest ik met 3 bussen naar het Alhambra. DatRead more
Ik vond Granada ook prachtig, er is een mooie docu op Netflix die heet A short history of the moors, zeker als je Granada en cordoba hebt bezocht , is het nog boeiender om het te bekijken
Gisteren dacht ik echt dat er niets mooier en leuker kon zijn dan Cordoba. Maar vandaag ben ik toch aan het twijfelen want wat is Granada ook een leuke stad. De stad voelt anders aan dan Córdoba,Read more
Wat een heerlijke dag. Vanmorgen om 09.00 uur met de bus, eerst nog snel even een koffie to go halen.
Was ik mijn mondkapje vergeten en in Spanje is dat verplicht om te dragen in het openbaar vervoer.Read more
Alweer vroeg op vanmorgen. De laatste dagen kan ik niet goed uit de voeten met mijn navigatie, het lijkt net of het screen verkeerd om staat. De bushalte kon ik dus niet vinden. Dan maar naar eenRead more
Ik heb je avonturen met plezier gevolgd en vind je superstoer!
twas super leuk om je op weg te leren kennen en je te kunnen volgen. bij mij is het ook serieus aant kriebelen. ik ga je avonturen mis en aan die van mezelf beginnen nu. het ga je goed meid.
Ik sluit me aan bij Margot, en heb genoten van de verhalen , en de mooie foto,s