Kampenhout
January 23, 2022 in Belgium ⋅ ⛅ 2 °C
Almost!
Cancun airport
January 23, 2022 in Mexico ⋅ ⛅ 25 °C
Finally! Laat het avontuur maar beginnen😃. Geen schitterend weertje voorlopig 😬!
Selina downtown Cancun
January 23, 2022 in Mexico ⋅ ⛅ 22 °C
🍹🤩
Balam ecocamping
January 27, 2022 in Mexico ⋅ ⛅ 25 °C
Paar dagen weg van de beschaving
Casa De Veranos
January 29, 2022 in Mexico ⋅ ⛅ 22 °C
Privé collectie van inheemse Mexicaanse kunst die aan het publiek tentoongesteld wordt. Zeer enthousiast uitgelegd door David!
Chichen Itza
January 30, 2022 in Mexico ⋅ ☀️ 17 °C
Week 1 in Mexico afgerond met 1 van de 7 wereldwonderen 🤠. Op de zwaaifunctie om een selfie te maken moeten we nog wat oefenen! 🤳 Choco wordt hier goed beschermd en moet in een afgesloten emmerRead more
Cenote Oxman
January 30, 2022 in Mexico ⋅ ⛅ 22 °C
Ons eerste cenote! Relatief toeristisch wel, maar een leuke liaanswing in het water.
Cobá
January 31, 2022 in Mexico ⋅ ⛅ 23 °C
Nog een archeologische Maya ruïne, deze keer 70 vierkante km groot. Naar daar gereden met een scooter, muy frio! Zeer indrukwekkend om bij te leren over hun cultuur.
Cenote Choo-Ha
January 31, 2022 in Mexico ⋅ ☁️ 23 °C
Cenote nabij de ruïnes van Cobá
Rio Lagartos
February 1, 2022 in Mexico ⋅ ☀️ 23 °C
Rio Lagartos, wat vertaalt naar 'Aligator river', is grappig genoeg een meer met krokodillen. Geen idee waarom de naam twee keer fout was maar goed.
Boottrip genomen hier om voornamelijk deRead more
The Coloradas
February 1, 2022 in Mexico ⋅ ⛅ 27 °C
Hier zijn de befaamde 'pink lakes' te vinden. Deze meren danken hun kleur aan micro-organismen die het water roze kleuren met hun aanwezigheid.
Op deze plaats wordt ook op grote schaal zout ontgonnen.
Ek-Balam
February 1, 2022 in Mexico ⋅ ⛅ 28 °C
Maya ruïne in het midden van de jungle die bewoond was van 800 B.C. tot 1200 A.C.
In het midden van de jungle met een spectaculaire 32m hoge tempel als hoogte punt die we mochten beklimmen!
PADI duikcertificaat behaald!
February 5, 2022 in Mexico ⋅ ⛅ 25 °C
Na training in het zwembad, 3.5h videos kijken ter herhaling van het theorie examen, 2 leuke shore dives en 2 keer prachtig duiken van op de boot haalden we deze week ons PADI open water certificaatRead more
Cozumel - rainy day
February 6, 2022 in Mexico ⋅ ⛅ 25 °C
When it rains, it pours!
Mahahual
February 9, 2022 in Mexico ⋅ ⛅ 25 °C
Dagtrip naar Mahahual, namiddagje duiken, familietje eagle rays leren kennen🤩
Bacalar
February 10, 2022 in Mexico ⋅ ⛅ 24 °C
Bacalar is een stadje aan een meer met maar liefst zeven verschillende tinten blauw waar we een paar daagjes gespendeerd hebben.
Hoogtepunten waren lekker gaan eten met een katje erbij en eenRead more
Cenote Azul
February 10, 2022 in Mexico ⋅ ⛅ 27 °C
Prachtige cenote nabij Bacalar waar mensen al eens durven free diven, maar wij niet
Bat cave
February 12, 2022 in Mexico ⋅ ⛅ 26 °C
Grot die ongeveer 3 miljoen vleermuizen huist van 8 verschillende soorten die tegelijkertijd omstreeks 17h en masse gaan jagen. Ongelooflijk indrukwekkend. Ik raad iedereen aan naar de filmpjes teRead more
Calakmul
February 12, 2022 in Mexico ⋅ ⛅ 27 °C
Natuurreservaat vol beestjes en oude maya ruïnes. Kennis gemaakt met baby krokodil, tarantula, een uil, spider monkeys en howler monkeys.
In de filmpjes hoor je de howler monkeys roepen en zie je deRead more
Becan
February 13, 2022 in Mexico ⋅ ⛅ 25 °C
Maya Ruïne waar bijna niemand te bespeuren was, zeer rustgevend.
Campeche
February 16, 2022 in Mexico ⋅ ⛅ 29 °C
Enkele dagen in het gezellige stadje Campeche met als leuke uitstapje ojo de agua waar we eindelijk verfrissing vonden na veel te warm weer 🥵
Palenque National Park
February 21, 2022 in Mexico ⋅ ☀️ 28 °C
Prachtige maya ruïnes omgeven door jungle waar we uiteindelijk een begeleide junglewandeling gemaakt hebben die bijzonder lastig was door de extreme hitte en insecten. Jammer genoeg liep de gids aanRead more
Roberto Barrios waterfalls
February 22, 2022 in Mexico ⋅ ☀️ 30 °C
Magische watervallen op 40 minuutjes van Palenque waar bijna niemand op af komt! Wat een luxe om hierin te kunnen zwemmen, overal op te klauteren en te genieten van het geluid van neerstortend water,Read more