Alicante
Today in Spain ⋅ ☀️ 13 °C
Kørte til Alicante i går hvor vi tog 2 overnatninger på en camping car-park.
I dag tog vi toget til Alicante hvor vi gik rundt i det skønneste vejr. Spiste frokost hvor Jan fik forskellige fiskRead more
El Campbello
Yesterday in Spain ⋅ ☀️ 17 °C
Benicasim
February 24 in Spain ⋅ ☀️ 17 °C
Vi ankom til Benicasim hvor vi fik en enkelt overnatning på byens campingplads.
Kørt på landevejen hvor vi så mandeltræer der blomstrede.
I morgen tager vi motorvejen til Alicante hvor viRead more
Havs
February 23 in Spain ⋅ ☀️ 16 °C
Ankommet til camping Estrella i byen Havs ca. 15 km. fra Barcelona. Det er 3. gang vi er her. Denne gang springer vi Barcelona over og sørger så i stedet for til næste gang at bestille billetterRead more
Girona
February 22 in Spain ⋅ ☁️ 15 °C
I dag kørte vi ind i Spanien i det skønneste vejr 20 grader. Vintertøjet kom af og på med sommertøjet. Vi kørte forbi bjerge med sne på toppen. Vi fandt en stellplads i byen Girona hvor vi harRead more
Girona
February 22 in Spain ⋅ ☁️ 16 °C
Bouzigues
February 21 in France ⋅ ☀️ 18 °C
Har kørt i det skønneste vejr i dag. Vi nåede Bouzigues hvor vi fandt en stellplads for natten. Vi gik en tur langs vandet hvor de dyrker muslinger og østers. Små butikker hvor man havde mulighedRead more
Chabeuil
February 20 in France ⋅ 🌬 9 °C
I dag har vi kørt ca 300 kilometer og vi overnatter på en privat campingplads. Her er meget stille og roligt.
Det er 10 graders varme. I morgen kører vi mod Middelhavet på den franske side. EnRead more
Bourg-en-bresse
February 19 in France ⋅ 🌧 8 °C
Kørt mange timer i dag. Kørte forgæves til 3 stellpladser som bare ikke eksisterede. Det har regnet hele dagen. Vi holder nu på en plads inde i en by der hedder Bourg-en-bresse. Godt vi nåede, atRead more
Ribeauville
February 18 in France ⋅ 🌧 2 °C
En lille kort tur i dag fordi vi ville overnatte i Ribeauville, som vi fandt sidste år på hjemturen. En skøn by med storkereder + storke. Men vejret var ikke med os idet det sneede og senere slogRead more
Val-de-moder
February 17 in France ⋅ ⛅ 4 °C
Det har været en lang dag. Kørte fra Gøttingen ca. 9.30 og regnede med, at vi skulle overnatte i Haguenau i Frankrig. Alle de steder vi fandt var enten lukketw eller ophørt. Vi har brugt 3 timerRead more
Gøttingen
February 16 in Germany ⋅ ☁️ 4 °C
Er ankommet til Gøttingen i Niedersachsen. Vi har kørt ca. 4 timer. Det meste af dagen i snevejr men da vi nåede Gøttingen var det sol og 4 grader.
Landsted
February 15 in Germany ⋅ ☁️ -2 °C
Første overnatning på vej til Spanien vi har hentet fernet branca i Fleggaard 👍🫶👌