Malaga
23 marzo, Spagna ⋅ ☀️ 18 °C
Tog toget til Malaga i 19 graders varme. Vi var inde i et broderskabshus hvor vi så de største optogstroner som skal fremføres i processioner til det store påskeoptog. Der var 8 mand i bredden ogLeggi altro
Mijas
26 marzo, Spagna ⋅ ☀️ 18 °C
Tog bussen til Mijas Purblo beliggende i bjergene ca. 400-450 m.o.h. tæt på kysten Fuengirola. En klassisk, andalusisk “hvid by”
På vej ned af bjerget så vi Buddha-figuren Stupa som er 33 meter høj.
Benalmadena
26 marzo, Spagna ⋅ ☀️ 17 °C
Tog toget til Benalmadena hvor der var et hyggeligt marked. Efter markedet fortsatte vi mod vandet. Vi gik igennem en skøn park hvor der var masser af parakitter. Vi fandt et skønt sted på MarinaenLeggi altro
29 marzo, Spagna ⋅ ☀️ 18 °C
29 marzo, Spagna ⋅ ☀️ 16 °C
Tog toget til Torremolinos hvor vi var så heldige at løbe ind i en af de første processioner i forbindelse med påsken. Et dejligt optog begyndende med de små børn og så der opad. De førsteLeggi altro
31 marzo, Spagna ⋅ ☀️ 21 °C
Tog toget til Torremolinos sidst på eftermiddagen. Skønt vejr i dag med fuld sol.
Gik rundt i de gamle gader inden vi fandt en italiensk restaurant som vi fandt på Tripadvisor. Tjeneren tager enLeggi altro
Påske Malaga
1 aprile, Spagna ⋅ ☀️ 19 °C
I går sidst på eftermiddagen tog vi toget til Malaga for at se påske processionen. Vi besøgte først H.C.Andersen som sidder på fortovet ud for Plaza de la Marina. Skulpturen er i bronze og erLeggi altro
Mijas
3 aprile, Spagna ⋅ ⛅ 17 °C
Vi havde en aftale med mit gudbarn Karina og hendes kæreste Jim. De kom og hentede os på campingpladsen og så kørte vi til Mijas hvor vi spiste frokost. De viste os rundt i byen og vi så mangeLeggi altro
5 aprile, Spagna ⋅ ☀️ 19 °C
Endnu en varm dag hvor vi toget til Torremolinos hvor vi gik lidt rundt i byen inden vi gik ned mod vandet.
Vi gik på kinesisk restaurant og fik en lækker frokost.
Det blev til en tur på ca. 7Leggi altro
Sidste dag i Malaga
6 aprile, Spagna ⋅ ☀️ 22 °C
Den sidste tur rundt i Malaga centrum i det skønneste vejr 👌🫶🍻