Benalmádena
3月18日, スペイン ⋅ ☀️ 17 °C
Tog bussen i formiddag til Benalmadena. Meningen var marked som så ikke var i dag. Men vi fik øje på en kabelbane og den måtte vi prøve. Sikken en oplevelse. Vi kørte op til toppen afもっと詳しく
3月16日, スペイン ⋅ ☀️ 17 °C
Fiske tur uden fisk majskylling på grillen 🫶😊
3月14日, スペイン ⋅ 🌬 16 °C
Tog bussen ind til Malaga. Startede med at gå til havnen. Vejret var ikke det bedste i dag. Der var flere skyer end der var blå himmel.
Derefter gik vi op i den gamle bydel. Fandt et sted medもっと詳しく
3月13日, スペイン ⋅ ☀️ 18 °C
Jan cyklede 11 km i dag mens Jette vaskede tøj. Derefter i supermarkedet og handle ind til bl.a. pandekager som Jan bagte til aftensmad. I morgen står den på tur til Malaga
3月11日, スペイン ⋅ ☀️ 14 °C
Cyklede til Torremolinos i går men der kom lidt forhindringer i vejen da fruen væltede med cyklen og slog venstre side samt kravebenet. I dag tog vi så bussen derind og travede byen tynd med bl.a.もっと詳しく
3月9日, スペイン ⋅ ⛅ 15 °C
Så fik vi gjort vores borgerpligt i dag. Vi tog til Malaga og ind på Det danske konsulat. Her fik vi lov til, at stå i kø idet der var en del der havde fået samme idé. Desværre var der ikkeもっと詳しく
3月7日, スペイン ⋅ ☁️ 14 °C
Landede i går på den campingplads i Torremolinos hvor vi skal være den næste måned. Campingpladsen ser ud til, at være okay 👍. Nu skal vi lige lære området at kende men der er tog ogもっと詳しく
Cartama
3月4日, スペイン ⋅ 🌧 12 °C
Kort tur i dag 30 km regnet det meste af dagen her er vi i 2 dage inden vi køre til Tommelinos hvor vi skal være i en måned 👍👌
3月2日, スペイン ⋅ 🌬 16 °C
Har kørt på motorvejen hvor vi havde udsigt til “Plastikhavet” . Sørgeligt at se på. Plastik der flagrer rundt i grøfter, sidder fast i buske og hegn. Hvem rydder op i det plastikhelvedeもっと詳しく
Almeria
3月2日, スペイン ⋅ ☁️ 12 °C
I dag har vi kørt i bjergene igennem det enorme drivhusområde i Almeria kendt som “plastikhavet” som dækker over 30.000 hektar med hvide plastikdrivhuse. Dette er Europas største koncentrationもっと詳しく
Cartagena
3月1日, スペイン ⋅ ⛅ 14 °C
Det var meningen vi skulle have overnattet i Cartagena i dag, så vi kunne have gået en tur i den smukke by. Desværre var hele byen lukket ned pga. orienteringsløb, så vi kunne ikke komme en tilもっと詳しく
La Zenia
2月27日, スペイン ⋅ ☁️ 14 °C
Ankom til La Zenia i går aftes hvor vi gik i centret og spiste vores aftensmad. Vi valgte, at køre hertil idet vi vidste, at der var stort marked i dag. I morgen kører vi videre mod Cartegena. Detもっと詳しく
Alicante
2月26日, スペイン ⋅ ☀️ 13 °C
Kørte til Alicante i går hvor vi tog 2 overnatninger på en camping car-park.
I dag tog vi toget til Alicante hvor vi gik rundt i det skønneste vejr. Spiste frokost hvor Jan fik forskellige fiskもっと詳しく
El Campbello
2月25日, スペイン ⋅ ☀️ 17 °C
Benicasim
2月24日, スペイン ⋅ ☀️ 17 °C
Vi ankom til Benicasim hvor vi fik en enkelt overnatning på byens campingplads.
Kørt på landevejen hvor vi så mandeltræer der blomstrede.
I morgen tager vi motorvejen til Alicante hvor viもっと詳しく
Havs
2月23日, スペイン ⋅ ☀️ 16 °C
Ankommet til camping Estrella i byen Havs ca. 15 km. fra Barcelona. Det er 3. gang vi er her. Denne gang springer vi Barcelona over og sørger så i stedet for til næste gang at bestille billetterもっと詳しく
Girona
2月22日, スペイン ⋅ ☁️ 15 °C
I dag kørte vi ind i Spanien i det skønneste vejr 20 grader. Vintertøjet kom af og på med sommertøjet. Vi kørte forbi bjerge med sne på toppen. Vi fandt en stellplads i byen Girona hvor vi harもっと詳しく
Girona
2月22日, スペイン ⋅ ☁️ 16 °C
Bouzigues
2月21日, フランス ⋅ ☀️ 18 °C
Har kørt i det skønneste vejr i dag. Vi nåede Bouzigues hvor vi fandt en stellplads for natten. Vi gik en tur langs vandet hvor de dyrker muslinger og østers. Små butikker hvor man havde mulighedもっと詳しく
Chabeuil
2月20日, フランス ⋅ 🌬 9 °C
I dag har vi kørt ca 300 kilometer og vi overnatter på en privat campingplads. Her er meget stille og roligt.
Det er 10 graders varme. I morgen kører vi mod Middelhavet på den franske side. Enもっと詳しく
Bourg-en-bresse
2月19日, フランス ⋅ 🌧 8 °C
Kørt mange timer i dag. Kørte forgæves til 3 stellpladser som bare ikke eksisterede. Det har regnet hele dagen. Vi holder nu på en plads inde i en by der hedder Bourg-en-bresse. Godt vi nåede, atもっと詳しく
Ribeauville
2月18日, フランス ⋅ 🌧 2 °C
En lille kort tur i dag fordi vi ville overnatte i Ribeauville, som vi fandt sidste år på hjemturen. En skøn by med storkereder + storke. Men vejret var ikke med os idet det sneede og senere slogもっと詳しく
Val-de-moder
2月17日, フランス ⋅ ⛅ 4 °C
Det har været en lang dag. Kørte fra Gøttingen ca. 9.30 og regnede med, at vi skulle overnatte i Haguenau i Frankrig. Alle de steder vi fandt var enten lukketw eller ophørt. Vi har brugt 3 timerもっと詳しく
Gøttingen
2月16日, ドイツ ⋅ ☁️ 4 °C
Er ankommet til Gøttingen i Niedersachsen. Vi har kørt ca. 4 timer. Det meste af dagen i snevejr men da vi nåede Gøttingen var det sol og 4 grader.