Flegård

Ind køb
Citti park

Overnatning så går det sydpå i morgen
Afrejse

Karlsruhe

Kørte fra Northeim i formiddag efter en overnatning. Er nu kørt ind i Karlsruhe til endnu en overnatning. Når vi kører i morgen engang så har vi 200 km. til Lyon hvor vi vil finde et overnatningssted.
Belfort

Kørte fra Karlsruhe i formiddag og videre mod Lyon. Vi ankom til Belfort her sidst på eftermiddagen hvor vi tager en overnatning.
Pupillin

En kort tur i dag hvor vi kom til vinområdet Pupillin. En sovekammmerby men nok ikke i sommertiden. Masser af vingårde og små taverne.
Reventin-vaugris

De kan lave billig strøm i Frankrig som ikke forurener.
Vi har holdt ind og overnatter for i nat og kører videre mod Middelhavskysten i morgen.
Vi har 13 grader i da men det blæser 15 m/s.
Le Teil

Overnatning i Le Teil i Sydfrankrig. Vi har ca. 200 km. inden vi rammer Montpellier ved Middelhavet. I dag har vi haft 14 gr. i skyggen. Støvlerne er kommet og det er ved, at være for varmt medLue lisää
Palavas-les-flots

Ankommet til overnatning i palavas-les-flots som ligger ved Middelhavet som er delt i to af floden Lez. Ikke solskin i dag men alligevel 12gr.
I morgen lover de desværre regn så nu må vi se om detLue lisää
Palamos

Første stop i Spanien. Dejlig by og havn og vejret var med os. Sad på en fortovscafe og nød en øl. 20 gr. lige i solen.
Le barcares

Ankommet i styrtende regnvejr til sidste overnatning i Frankrig. I morgen ankommer vi til Spanien, så håber vi vejret er blevet bedre. Alle frugttræer blomstrer allerede hernede.
Barsalona

Tog bussen ind til Barcelona i dag. Fik et gensyn med Ramblaen og travet ca. 11.000 skridt eller 7.44 kilometer 😊👍👌
Barsalona

Igen en dag i Barcelona hvor vi har gået 17.000 skridt - ca. 12 km.
Vi gik ud til katedralen men vi nøjes med at kigge på den ude fra idet der var flere km kø både til billetter og for, at kommeLue lisää
Paltja del serradal

En enkelt overnatning lige ud til vandet inden vi kører videre i morgen til syd for Valencia.
Gandia

Ankommet til Gandhia hvor vi skal overnatte. Gik en lille tur på ca. 5 km for, at se lidt på byen og havnen. Kører videre mod La Zenia i morgen. De lover regn i morgen men skulle det modLue lisää
La zenica

Ankom til La Zenica i går lørdag i øsende regnvejr og vindstød op til 15 m/s. I dag søndag har det været tørvejr det meste af tiden men blæser stadig. Vejret bliver ikke bedre de næste parLue lisää
La zenica

Ren afslapning i dag. Fået vasket tøj oppe i Dorthe og Ulf lejlighed og fik et dejligt bad. En tur over i det lokale center hvor vi var på en skøn italiensk restaurant.
La zenica

Troede vi skulle på marked i dag men det var regnet væk. Kørte en tur i området i stedet hvor vi så masser af planteskoler hvor der var bonsai træer 🌳 som var lavet af oliventræer og mangeLue lisää
La manga

Vågnede op i La Zenia og gik på det lokale marked sammen med Ulf og hans kammerat. Vi forlod byen ved 13.30 tiden og fortsatte til La Manga som er en halvø i regionen Murcia. Selve halvøen er 25Lue lisää
Cartagena

Holder til en overnatning i Cartagena. Vi holder lige ud for FC Cartagena som ligger i 2. division.
Ellers har vi gået 11.000 skridt eller 7.72 km.
Lige pt. får vi underholdning til aftensmadenLue lisää
Camping Les Torres

I fredags ankom vi til vores hjem den næste måned Camping Les Torres. Så må vi se hvordan det går.
I morgen cykler vi ind til byen Mazarrón, der er 5 kilometer.
Mazaron

Cyklede ind på det lokale søndagsmarked inde i byen hvor der samtidig var biludstilling af veteranbiler. Der var mange mennesker derinde. Det blev en cykeltur på 12 kilometer samt en gåtur på 4,5Lue lisää
Las Torres - Mazarron

Gik tur i området i formiddag hvor solen skinnede og det var dejligt varmt. Vinåede, at være hjemme på campingpladsen 1 time, så kom regnen. Det er først holdt med, at regne for en time sidenLue lisää
Mazarron

Startede med fuld sol i morges. Så vi fik gang i cyklerne og kørte ind til havnen. Det er helligdag i dag - fars dag. Der var mange mennesker på havnen idet der var optog og messe.
Ligeledes varLue lisää