Svalbard

Så er det afgang til Hamburg
Frokost

Hamburg

Så landede vi på hotellet

Så sejler vi 👍🥰🛳️
Svalbard

Lidt frokost langt fra land 👍😊

Udsigten fra vores altan ud for Norges kyst 👍😊
Svalbard

På byvandring i Bergen. Billedet af Jan foran isbjørnen måtte vi tage i Bergen ifald vi ikke ser nogen på Svalbard.
Hyggelig frokost med Ylva og Stian.
Er nu tilbage på skibet og vi har gåetWeiterlesen
Bergen

Molte

En gåtur i Molde men desværre i dårligt vejr. Det meste af tiden regnede det men solen brød lidt frem. Men vi nåede næsten at gå 5 km. Jette måtte ind og købe fingervanter og pandebånd såWeiterlesen
Molte

Så er det nord på næste stop Svalbard 👍😊

Udsigten fra vores frokostbord 👍🫶

Aften stemning 22:30

Elvis
Svalbard

Idet de fleste spændene ture var optaget måtte vi så selv ty til noget. Det blev til 7,75 km, dsv. 11.700 skridt.
Vi besøgte Svalbard Museet som var en god oplevelse. Vi fik set de få men godeWeiterlesen
Honningsvåg

Ankom kl. 8.00 til Honningsvåg i det skønneste vejr. En del havde bestilt tur til Nordkap men vi blev hjemme idet vi har været der 2 gange. Vi besøgte det lokale museum som var ret interessant.Weiterlesen
Tromsø

Afrejse fra Tromsø, hvor det kun var 13 grader men vejret var ok 👌
Men vi kunne godt læse os til, at der var meget mere af Tromsø vi gerne ville have set. Det må blive en anden god gang
Leknes

Sejlet ind til Leknes i redningsbåde fra skibet. Der gik shuttlebusser fra Leknes ind til byen men de kunne oplyse, at alt var lukket i byen + museum idet det var søndag (det havde vi lige glemt).Weiterlesen

Boreplatform i norskehavet

Ud for ålesund

Boreplatform og tankskib 👍😊
Stavanger

Vi tog en cruisetur til Prædikestolen igennem Stavangerfjord. En fantastisk smuk tur i det skønneste vejr. Ligeledes må vi have fået aktier i skibet idet 4 øl kostede 500 norske kroner 😂
Stavanger

Af gang fra Stavanger
ReisenderGod tur. Jeg glæder mig til at følge med