Ik dacht dat alle regen Italië zou vallen. Erg jammer. Door Baskenland. En langs golf van Biskaje. Daarna de lange pas door het cantabrisch gebergte en tussen drie nationale parken door. Helaas doorRead more
Vandaag een relaxte tour gehad. Weinig kilometers maar uiteindelijk op een prachtige plek geëindigd.
Vertrokken vanaf ons Spaanse meer vervolgen we onze reis naar het Portugese Serra da Estrela. Onderweg vaak de zwarte wouw gespot maar ook de vale gier van heel dichtbij. Helaas geen foto. Het was eenRead more
Heb was even wennen. Wakker worden met ijs op de tent. Water bevroren, een gasbrander die het niet meer doet. Van -5 naar +26 graden. Prachtige plek gevonden aan de atlantische kust. We hebben wel hetRead more
De westkust volgend naar het zuiden uiteindelijk ons keerpunt bereikt. Mooie rotskusten gezien. Plekje in het bos gevonden. En een reünie met een oude bekend van de Lidl. Oh ja. Vraagje. Wat verwachtRead more
Via binnenwegen de weg naar het noorden in gezet. Oude historische dorpjes beken. Uiteindelijk bij een meertje beland voor de nacht. Morgen zo ver mogelijk noordwaarts uitkomen.
Het maakt eigenlijk niet uit wat wat doen of waar we heen gaan. Elke dag een nieuwe route, een nieuwe plek een nieuw avontuur. Een plek in het bos met de geur van eucalyptus. Een camping in bragance.Read more
Noord Spanje. Indrukwekkend en verrassend. We kozen een overnachting in een appartement en kwamen in de buurt onverwacht in aanraking met de natuurlijke bewoners van de bergen. Een kolonie vale gierenRead more
Traveler Wat leuk, genietse! 🚙💨💨💨
Traveler
Geen hengeltje bij je .... lekker relaxen beide veel plezier
Traveler Veel plezier!