Ruitlán

Frukost kl 6.30. Idag väcktes vi av ave Maria kl 05.30. Riktigt mysigt.
O'Cebreiro

Uppe på toppen igen. Här går det upp och ner om vartannat. Sista tuffa backarna är nu avklarade. Från 600m höjd till 1330 m. I kyrkan här så finns nattvardskalken som man tror är den somRead more
Álto do poio

Efter klättring under förmiddagen så har vi kommit till nästa topp. Ytterligare jobbig uppförsbacke. Nu skall vi börja gå ner mot Triacastel där härbärget för dagen finns. Det är ca 10 kmRead more
Triacastela

En vacker liten ort där vi skall bo i natt. Vandringen idag tog på krafterna. Vi anlände här kl 17.50 så jag hann precis till mässan kl 18. Hann inte duscha men det verkade ok. Fullt medRead more
Somos

Har varit en viktig by som basat över 200 kloster i området.
Barbadelo

Dagens härbärge är fixat. Det börjar bli trångt på pilgrimsleden nu. Alla vill vara framme till den 24 då firandet av St Jacobs dag (25/7) börjar. Nu gäller det att boka härbärge för attRead more
Portomarín

Härbärget är klart. 160 bäddar i ett enda stort rum. Fullt. Tur att vi bokat tidigare idag. Vi börjar närma oss Santiago de Compostela. Bra vandring idag. Mycket lövskog med fina stengärdenRead more
Portomarín

Lite bilder från dagens vandring. Tre präster har vi träffat på under vandringen. Här är den senaste. Ibland får vi sällskap av kor. Idag stod det en säckpipeblåsare längs stigen.
FlerRead more
Café con leche I Castromaior

Nu börjar det bli lite för tjockt med pilgrimer.
Ligonde för lunch

God lunch
Plas de Rei

Härbärge mitt i stan. 25 km trevlig vandring med många medvandrare. Det lugnade ner sig mot slutet. Nu är de flesta härbärgena fram till Santiago Compostella fullbokade. Anna har sett till attRead more
Melide

Lunch
Ribadiso de Baixo

Framme vid härbärget efter en dags fantastisk vandring på skogsstigar. Mycket upp och ner men det har man lärt sig att tackla. Härbärget ligger ute på landet med ett litet vattendrag bredvid.Read more
Santa Irene

Lunch. Fantastiskt god sallad. Nu är vi snart framme vid dagens härbärge.
Pedrouzo för härbärge

Sista härbärget innan vi anländer till Santiago de Compostela imorgon förmiddag. Idag var det en vacker vandring med mycket upp- och nerförsbackar i trollsk lövskog med en hel delRead more
Iglesia Santa Eulalia

Kvällsgudstjänst på italienska. Avslappnat och skönt. Många pilgrimer. Nattvard och välsignelse. Mycket vacker kyrka med enorm snäcka.
Santiago de compostela

Efter 812 km vandring har vi nått vårt mål, Santiago de Compostela. En fantastisk vandring med många intressanta människor och möten. Fantastisk natur och vädret har varit perfekt. El Camino,Read more