Dag 10

Vandaag weer een hoop gereden wat eigenlijk niet op de planning stond. We hoopten de mooiste route uit gekozen te hebben, maar dat viel tegen. Uiteindelijk werd het eentonig tussen de bossen/ bomen.Читать далее
Vanochtend weer lekker uitgeslapen, ontbijt en weer on tour. We proberen de snelste weg richting Helsinki te rijden zodat er wat meer tijd is voor rust en bezienswaardigheden.
Zoek het eland
Na dagje knallen over de weg zijn we wat km verder gekomen. Nu camping gevonden om even te douchen en knap de Donald Duck te lezen😂
Zitten aan een meer, heerlijk in de zon. Wss vanavond nog evenЧитать далее
Weer lekker uitgeslapen, wel worden we lek geprikt door de muggen. Straks richting Helsinki en de boot naar Tallinn. Daar zien we weer verder
Na 4.5 u rijden zijn we bij de boot naar Tallinn. Nu 2.15 u het water over.
Estland bereikt. Johannes is door een vriend van een vriend en die zijn vriend uitgenodigd voor een hapje en drankje dus we gaan die kant op en kijken wat er gebeurt. Eerst nog even boodschappen doen.
Vandaag zijn we weer wat meters opgeschoten door de hoofdweg, met de boot van Helsinki naar Tallinn. Tallinn ziet er nu uit als een mooie oude stad. Voor de boot werden we uitgenodigd door een local.Читать далее
Gister was het 27gr!
Na een avondje behoorlijk drinken, shots met het lokale wodka drankje en de sauna in met een wedstrijd wie het langste kan blijven zitten terwijl er water op gegooid blijftЧитать далее
Vandaag kort stuk gereden van vriend Marek naar de feest locatie. Estland heeft een mooie omgeving en veel leuke oude gebouwen. Vanavond het feest, de drank van gisteren zit er nog in maar we moetenЧитать далее
ПутешественникMooi kampvuurtje