Let's go South East AsiaVis rejseTilføj til træskolisteFjern fra træskolisteDelDag 39mandag den 9. maj 2022 kl. 13.00 ⛅ 26 °C Højde: 62 m VietnamHòn Bồ Hòn20.8443, 107.091420°50’39” N 107°5’29” EHa Long Bay 9. maj 2022, Vietnam ⋅ ⛅ 26 °C We went to Ha Long Bay. It's beautiful. Everyone goes there. Se oversættelseRejsendeSieht original aus wie bei Dragonball :) ja, die Bucht ist ziemlich berühmt. Wundert aber auch keinen, oder?18.05.2022SvarRejsendeDer Drache aus Dragonball ist hier schlafen gegangen. Ha Long bedeutet absteigender oder landender Drache. ne Kugel hab ich nicht gefunden. War zu erwarten leider, denn hier in Vietnam ist alles etwas kleiner.18.05.2022Svar5 synes om Vis rejse