FindPenguins
  • Sign up
Show on map
  • PJ SIEN YOKOTravelerTHAILAND
    • Show trip
    • Add to bucket listRemove from bucket list
    • Day 11
    • Wednesday, February 7, 2024 at 7:49 PM
    • 🌙 29 °C
    • Altitude: 8 m
    • ThailandKhlong Khao Mao14°21’30” N  100°35’19” E
    Om 4u na de trein nog even geslapen in een authentiek thais huis (je stapt precies in een kast)
    Om 7u 's morgens al veel bedrijvigheidEen brug? Nee man gewoon over de treinsporen gaan2Yoko dolblij met onze tuk tukIjsje om 10u 's morgens om af te koelen (en binnen is de airco dan soms zooo koud) 😂Parasolletje... het was nodig2Gelukkig was er vlakbij een smoothiekraamEen van de vele vele ruines in ayutthaya12Ons hotel is weer een pareltje!31Foto's nemen, serious businessEn ze hadden warempel SPAGHETTI op de menukaart5Liefs voor iedereen!!

Ayutthaya

February 7, 2024 in Thailand ⋅ 🌙 29 °C

Om 4u vanmorgen aangekomen in Ayutthaya, de oude hoofdstad van Thailand. Nog even geslapen in een klein hotelletje, dan om 7u vertrokken om onze bagage in ons ander hotel af te zetten, dan naar de ruïnes (stad vernield door het Birmese leger in de 18e eeuw). Het was echt héél heet, zo heet dat we om 12u na 12.000 stappen bekaf waren. En dan hadden we nog maar een heel heel klein stukje gezien van alle ruïnes... serieus aan mispakt met een 5-jarige :-) Nog goed gezwommen, gegeten en gewandeld aan het hotel (groot domein), en om 20u licht uit hier!Read more

See translation

TravelerZalige foto!

2/7/24ReplyTranslate

TravelerDas in orde

2/7/24ReplyTranslate
    Patch Wynants

TravelerLiefs voor iedereen!!Mis u prottie!!! Xxxx

2/7/24Reply
    13 more comments