FindPenguins

1 марта 2025 г.
    PJ SIEN YOKOAndalusiëПутешественник

Gearriveerd!

1 марта, Бельгия ⋅ ☁️ 6 °C

Jawel, helemaal volgens schema gearriveerd. Het was al donker! Maar Yoko is dolblij want onze huurauto is haar droomwagen! Morgen meer. Sorry voor die oortjes. Die gaan ongetwijfeld de hele week overal mee.Читать далее

21111

Malaga

2 марта, Испания ⋅ ☁️ 13 °C

Veel regen en waarom is er op zondag geen restaurant open voor 20u?!
    Uiteindelijk in de mcdo geëindigd. Yoko heeft een nieuwe muts en we hebben 's middags gegeten in een cornflakes-bar, life goals.

ПутешественникLeuke eerste dag!

02.03.2025ОтветитьПереводить

PROTTIE<3 [patchke]

03.03.2025Ответить

Do what de locals do he [patchke]

Еще 5 комментариев

113111

Rondaaaa

3 марта, Испания ⋅ ☁️ 12 °C

Vertrokken vanuit Malaga met het slechtst denkbare weer, wind, regen, storm. Moed-> in de schoenen. Tot we na een uurtje chillen in ons nieuw hotel alsnog zon kregen! Beste cadeau ooit. Onverwachte zon is de beste zon! En Ronda heeft prachtige uitzichten! We hebben tapas gegeten (inktvis, gamba's en chorizo) en de muts van Yoko is zelfs een paar keer uit geweest. We hebben ONZE JAS KUNNEN UITDOEN!! maak dat mee!Читать далее

Ooooh mooie foto! [Trikkie]

Еще 6 комментариев

11211

Setenil de las bodegas en Ronda 2

4 марта, Испания ⋅ ⛅ 13 °C

Dorpje bezocht dat in een berg is gemaakt, veeeel gewandeld, Ronda verder ontdekt (wow die uitzichten!!!!!) en er was zon zon zon! Auto's rijden tot net waar ze kunnen. Er was een cafeetje exact op de plek waar we het nodig hadden. En de appelsienenbomen staan in bloei.Читать далее

ПутешественникMmm... oranjebloesems

04.03.2025ОтветитьПереводить

Oh Yes! Ik zie zonnebrillen 🕶️ [Trikkie]

Patch Wynants

ПутешественникOhla Brad Pitt!

Еще 3 комментария

Villanueva del trabuco

5 марта, Испания ⋅ ☁️ 13 °C

Record verbroken! Namelijk, dat van kortste doorbraak van een piepklein zonnetje. De volle 20 seconden kregen we heel even een schaduw van onszelf te zien, verder kregen we vooral regen regen regen en als je wil ook nog wat wind erbij. Droefnis droef, maar hey, plezier maak je zelf :) Yoko had ook last van een oase: van ver zag ze een zwembad, maar het bleek een gehandicaptenparkeerplaats te zijn. Ahja: spaghetti met tomatensaus en zwanworsten, serieus, kan het nog minder fijnproeveriger?😅Читать далее

Посмотреть перевод

Ja dat is wel echt spijtig,maar maak er toch maar het beste van. Hier is het dan wel genieten. [Oma Vlierbeek]

05.03.2025ОтветитьПереводить

Grijs, grijzer, grijst............en nog meer tinten grijs amaaaaaaaaaai! [Oma. Vlierbeek]

05.03.2025ОтветитьПереводить
    Luc en Anne

ПутешественникKomaan, Yoko, alles opeten. Je kan het!

3221

Granada - Alhambra

6 марта, Испания ⋅ ⛅ 12 °C

Wauw! Aangezien je gemiddeld twee maanden op voorhand tickets voor het Alhambra moet kopen en wij dat pas vandaag besloten te doen, hebben we onze puppy-oogjes bovengehaald om toch nog binnen te mogen, en het is gelukt! We hebben zelfs geen woekerprijzen moeten betalen. Het Alhambra is prachtig! We waren er zoet mee van 10 tot 16u. Daarna zelf gekookt in ons, echt, waanzinnig appartement. De zon was erbij, meestal. Echt topdag! Yoko heeft 26.000 stappen gezet en wij voelen ons wel een beetje schuldig om haar zo overal mee naartoe te sleuren, maar ze deed dat ongelofelijk goed.Читать далее

Посмотреть перевод

Mooie herinneringen aan het Alambra..eens gezien herken je vele plaatsen direct. Die beelden blijven gewoon in je geheugen.cDe beelden.....dat is wat anders. Blij voor jullie dat je het niet in de regen hebt moeten doen. [Oma Vlierbeek]

PJ SIEN YOKO

ПутешественникDa's waar, echt prachtig!

Foutje.... De benamingen......dat most het zijn [Oma Vlierbeek]

Еще 9 комментариев

Granada

7 марта, Испания ⋅ ☁️ 14 °C

Laatste dag Granada, het was echt fris, dus stevige wandeling door de stad gemaakt en dan relaxen op ons appartementje. We wouden nog naar een flamenco-show maar dat is niet meer gelukt :)

Посмотреть перевод

Da moet echt moeilijk zijn Yoko........ Daar uit iets kiezen. Is het je gelukt? [Oma Vlierbeek]

07.03.2025ОтветитьПереводить

Efkes gegoogled,...... maar ik ken hem niet en hij mij ook niet he. 😉😉😉 [Oma Vlierbeek]

07.03.2025ОтветитьПереводить

Nerja en torremolinos

8 марта, Испания ⋅ ☁️ 12 °C

We bezochten een grot! een hele indrukwekkende. We kregen er ook nog een VR-tour bij. Daarna doorgereden in volle regen, jawel, naar torremolinos. Redelijk mistroostige plek in slecht weer.. op het einde van de dag kwam daar dan toch nog een zonnetje piepen en we vonden de gezelligste koffiebar op het juiste moment! Morgenvroeg naar huis!Читать далее

Toffe madame in die grotten daar 😉😉😉😉 [Oma Vlierbeek]

08.03.2025ОтветитьПереводить